Izgubio je dostojanstvo, ali ga saigrači brane: Njemu se skida kapa, a ne gaće

© Sputnik / Lola ĐorđevićHaos na večitom derbiju između FK Crvena zvezda i FK Partizan
Haos na večitom derbiju između FK Crvena zvezda i FK Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 26.05.2021
Pratite nas
Vladimir Stojković, golman Partizana, izvinio se navijačima FK Partizan što nije ispunio obećanje koje je dao pre utakmice sa Crvenom zvezdom u finalu Kupa Srbije.
Stojković je u penal seriji bio glavni akter jer je izgubio živce nakon što ga je fudbaler Crvene zvezde Nikola Krstović isprovocirao.
Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2021
Stanković o Gobeljićevom skidanju šortsa ispred Stojkovića: Kajaće se sutra
Iskusni golman Partizana naslonio je loptu na lice mladom igraču Zvezde posle čega su usledili nemiri na terenu koji su se, na sreću, brzo smirili.
Penal serija je nastavljena, ali je utakmica bila izgubljena. Milan Borjan je sa sva odbranjena penala doneo Zvezdi pehar u Kupu, a Stojković je posle utakmice rekao da mu je neizmerno teško.
„Moj tim je zaslužio da podigne trofej! Prihvatam potpunu odgovornost jer sam obećao nešto, a nisam ispunio. Oni, igrači i ceo stručni štab, su zaslužili da pobedimo. Za sve ovo se izvinjavam svim partizanovcima! Neizmerno mi je teško“, rekao je Stojković i dodao:
„Izvinjavam se i što sam izgubio dostojanstvo u jednom momentu i obećavam da ću sve ove trenutke, koje sam želeo da im ispunim i ostvarim sa timom, kad-tad nadoknaditi i vratiti! Ponavljam, toliko mi je teško jer sam izneverio trenera i saigrače u želji da podignemo trofej Kupa o kome sam sanjao zajedno sa njima, kao malo dete! U toj želji sam sagoreo! Oni su ovo zaslužili više nego ikad! Preteško mi je, prvenstveno zbog njih i svih Grobara!“.
Nakon penal serije Stojković je ponovo bio u centru pažnje, ali ne svojom voljom, već je Marko Gobeljić skinuo šorts ispred njega, pošto je golman crno-belih pre meča rekao „da ga siluju ako ne osvoje trofej“.
Stanković je osudio takav potez, kao i većina sportske javnosti, a u odbranu Stojkovića je stao i njegov saigrač, rezervni golman – Nemanja Stevanović.
On je na zvaničnom Instagramu okačio karijeru Stojkovića uz natpis: „Njemu se skida kapa, a ne gaće. Ali klošar jednom, klošar uvek.“
© Foto : Skrinšot / Instagram / NStevanović85Instagram stori Nemanje Stevanovića
Instagram stori Nemanje Stevanovića - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2021
Instagram stori Nemanje Stevanovića
Detalji sa derbija o kojima priča cela Srbija! /video/
Nezapamćen haos u finalu Kupa – Zvezda posle penala srušila Partizan i osvojila duplu krunu!
Stanković o Gobeljićevom skidanju šortsa ispred Stojkovića: Kajaće se sutra
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala