Stanković o Gobeljićevom skidanju šortsa ispred Stojkovića: Kajaće se sutra

© Sputnik / Radoje PantovićDejan Stanković
Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2021
Pratite nas
Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, prokomentarisao je reakciju Marka Gobeljića koji je nakon osvajanja Kupa Srbije skinui šorts ispred Vladimira Stojkovića. Fudbaler Zvezde poneo se veoma nesportski zato što je golman Partizana pre velikog finala izjavio „silujte me ako ne osvojimo Kup“.
Gobeljić, kog su ponele emocije, poneo se prostački, iako je izjava Stojkovića pre utakmice bila jako glupa, te su novinari pitali Stankovića da prokomentariše tu situaciju.
„To su sve odrasli momci. Sigurno će se kajati sutra ujutru kada se bude probudio. Jedino što mogu da se izvinim u moje ime i u ime FK Crvena zvezda. Idemo dalje, derbi vuče svoje. Ne opravdavam, ja bih da idem kući, malo sam se umorio i malo sam bolestan. Ne bih više komentarisao nešto što nema veze s fudbalom. Nisam video snimak, krenuo sam da trčim prema Borjanu“, rekao je trener šampiona Srbije.
Crvena zvezda je posle velike drame i nezapamćene penal serije osvojila Kup Srbije, čime je došla do prvi duple krune posle 14 godina.
Tokom penala viđen je veliki incident kada se Krstović uneo Stojkoviću, a golman crno-belih mu je, kao odgovor na to, prislonio loptu na lice.
Usledio je haos koji je na sreću brzo ugašen. Penal serija je nastavljena, a heroj Zvezde bio je Milan Borjan koji je odbranio dva penala.
Detalji sa derbija o kojima priča cela Srbija! /video/
Nezapamćen haos u finalu Kupa – Zvezda posle penala srušila Partizan i osvojila duplu krunu!
„Vama je lako jer vas čuva policija, a ja moram da izvučem živu glavu iz Podgorice“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala