Kremlj potvrdio: Sastanak Putina i Bajdena 16. juna u Ženevi

© AP Photo / Alexander ZemlianichenkoArhivska fotografija od 10.3.2011. Tadašnji potpredsednik SAD Džo Bajden i tadašnji premijer Rusije Vladimir Putin na sastanku u Moskvi
Arhivska fotografija od 10.3.2011. Tadašnji potpredsednik SAD Džo Bajden i tadašnji premijer Rusije Vladimir Putin na sastanku u Moskvi - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2021
Pratite nas
Sastanak predsednika Rusije i SAD Vladimira Putina i Džozefa Bajdena biće održan 16. juna u Ženevi, saopšteno je iz Kremlja.
Sastanak predsednika Rusije i SAD Vladimira Putina i Džozefa Bajdena biće održan 16. juna u Ženevi, saopšteno je iz Kremlja.
„U skladu sa postignutim dogovorom predsednik Rusije Vladimir Putin održaće sastanak sa predsednikom SAD Džozefom Bajdenom 16. juna u Ženevi“, navodi se u saopštenju.
I portparolka Bele kuće Džen Psaki takođe je potvrdila ovu informaciju, ali i dodala da će lideri dve zemlje razgovarati o čitavom spektru pitanja kako bi se uspostavila stabilnost i predvidivost u odnosima Vašingtona i Moskve.
Prethodno je američki „Si-En-En“ preneo da bi sastanak mogao biti održan ili 15. ili 16. juna u Švajcarskoj.
Očekuje se da će sastanak Bajdena i Putina označiti kraj prve međunarodne turneje američkog predsednika od njegove inauguracije.
Pročitajte još:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala