Stojković: Ako ne uzmemo Kup, mene silujte, šta god da se desi, ja ću biti krivac

© Sputnik / Radoje PantovićVladimir Stojković
Vladimir Stojković - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2021
Pratite nas
Konferenciju za novinare uoči finala Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde obeležila je ubedljiva izjava Vladimira Stojkovića, koji se nada da će njegov tim slaviti na stadionu „Rajko Mitić“ uz poruku da na sebe preuzima svu odgovornost.
Zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 19.05.2021
Zvezda oborila svetski rekord, ali i zasenila Partizan /video/
Crvena zvezda već je obezbedila titulu u Superligi Srbije, dok će se u utorak boriti za duplu krunu. Sa druge strane, ekipa iz Humske nastojaće da koliko toliko spasi sezonu i osvoji svoj rekordni osmi trofej  u Kupu Srbije.
Kapiten crno-belih, Vladimir Stojković siguran je da će u slučaju penala Partizan slaviti, te je na konferenciji za medije nagovestio da će u slučaju neuspeha njegovog kluba on snositi odgovornost.
„Uradili su previše ove sezone, vezali su toliko pobeda, i ja sam kao kapiten ponosan, kao i šef. U nekim drugim vremenima bi ove pobede sigurno donele titulu“, rekao je golman Partizana i dodao:
„Moji saigrači ne bi trebalo da imaju pritisak. Za ovih godinu dana su uradili previše, ponosan sam na nizove pobeda. U nekim drugim vremenima bi nam sigurno donele titulu. Šta god da se desi sutra, ja ću biti krivac. Na svoja leđa primam sve. Ako ne uzmemo Kup, mene ’silujte’. Saigrači nemaju pritisak. Sve je na meni“, rekao je Stojković.
Zanimljiv komentar Stojković je imao u slučaju da se pobednik kupa bude odlučivao izvođenjem kaznenih udaraca.
„Ako budu penali, osvojićemo sigurno, voleo bih i pre toga da se završi, dugo je 90 minuta i produžeci, ali svakako sam na raspolaganju šefu za i da izvedem penal“, rekao je Stojković.
Finale Kupa Srbije igraće se u utorak na stadionu „Rajko Mitić“ sa početkom od 19 časova, a prenos uživo moći ćete da pratite na stranicama Sputnjik sporta.
Sudija kog ne vole ni Zvezda ni Partizan sudi finale Kupa Srbije
Bjeković na čelu FSS
Spektakl Zvezdinih navijača – vatromet i baklja u Džajićevim rukama /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala