Cirkus u FSS: Izvršni odbor smenio Pantelića, on uzvraća krivičnom prijavom

© Foto : FSSFudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2021
Pratite nas
Ne može bez cirkusa u srpskom fudbalu, pa to ti je. Tek koji minut nakon što je na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Srbije objavljeno da je vršilac dužnosti predsednika Marko Pantelić smenio šestoricu članova Izvršnog odbora, iz Stare Pazove stiže vest da je IO smenio Marka Pantelića.
Marko Pantelić - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2021
Rat za FSS: Pantelić otpustio šestoricu članova Izvršnog odbora
I dok vršilac dužnosti predsednika FSS Marko Pantelić na sav glas poručuje da je u toku pokušaj puča u Staroj Pazovi, njegovi rivali, članovi Izvršnog odbora koji čine drugu struju - Dragan Simović, Jovan Šurbatović, Novica Tončev, Milan Karadžić, Dragomir Lazović, Branko Stojković, Marjan Rnić, Dragan Ilić, Saša Bajčetić, Dušan Mrakić, kao i Nenad Bjeković, poručuju da njegove odluke nisu punopravne, te da su oni izglasali njegovu smenu.
I to nije sve. Osim smene, pomenuti članovi Izvršnog odbora, koja je Pantelić pre nepunih sat vremena smenio, postavili su i vršioca dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a to je Nenad Bjeković, prenosi Mocart, prema čijem saznanju Marko Pantelić planira da podnese i krivičnu prijavu protiv generalnog sekretara Jovana Šurbatovića zbog zloupotrebe pečata Fudbalskog saveza Srbije.
► Zašto Srbija ne uspeva da se obračuna sa hordama koje imaju – vojničku strukturu
► Sudija kog ne vole ni Zvezda ni Partizan sudi finale Kupa Srbije
► Tuča navijača na Zvezdinoj proslavi, uhapšeno više od 130 osoba; Vulin: Ološ obrukao grad
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala