Zvanično: Bjeković na čelu FSS

© Foto : Skrinšot / Jutjub / Klub ŠampionaNenad Bjeković
Nenad Bjeković - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2021
Pratite nas
Marko Pantelić smenjen je sa mesta zamenika predsednika Fudbalskog saveza Srbije, kao novi zamenik imenovan je Nenad Bjeković.
Na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije održanoj u Kući fudbala u Staroj Pazovi posle brojnih prevrata, doneta je konačna odluka, prema kojoj je za zamenika predsednika Fudbalskog saveza Srbije izabran Nenad Bjeković.
Fudbalski savez Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2021
„Ovo je genocid, sve je uništeno!“
Na sednici Izvršnog odbora FSS prisustvovalo je deset članova IO na kojoj je jednoglasno doneta odluka da se razreši dužnosti Marko Pantelić.
Izborom na funkciju zamenika predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Nenad Bjeković će biti registrovan i kao ovlašćeni zastupnik Fudbalskog saveza Srbije u Agenciji za privredne registre Republike Srbije u zakonskom roku.
„Utvrđuje se da je Rešenje predsednika FSS broj: 04-1177/1 od 31.08.2020. godine ništavo i da ne proizvodi pravno dejstvo, pošto je doneto suprotno pravnom pravilu propisanom članom 44. stav 4. Statuta FSS, jer primenom navedenog pravila Statuta Marko Pantelić uopšte nije mogao biti imenovan za člana Izvršnog odbora   Fudbalskog saveza Srbije, pošto je predsednik FSS svojim ranijim Rešenjem objavljenim u službenom listu FSS ,,Fudbal“ broj: 4/2019 od dana 17.03.2019. godine, već imenovao osam članova Izvršnog odbora koje ima pravo da imenuje kao predsednik FSS za mandatni period 2019. – 2023. godina“, navedeno je u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu.
Ono što je interesantno, jeste sam cirkus koji vlada u napaćenom srpskom fudbalu. Naime, FSS je prvobitno na svom zvaničnom sajtu objavio vest da je Marko Pantelić smenio čak šestoricu članova Izvršnog odbora, da bi isto dana kasnije pomenuta vest bila obrisana.
U javnosti je počela da provejava informacija da je novi zamenik predsednika Nenad Bjeković, što se kasnije ispostavilo kao tačno. Sada je i jasno zbog čega je FSS odradio varijantu piši-briši, što nikako nije za pohvalu, jer ozbiljni savezi ne rade tako.
► Cirkus u FSS: Izvršni odbor smenio Pantelića, on uzvraća krivičnom prijavom
► Rat za FSS: Pantelić otpustio šestoricu članova Izvršnog odbora
► Zašto Srbija ne uspeva da se obračuna sa hordama koje imaju – vojničku strukturu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala