Zvezda spremila brod za proslavu titule /foto/

© Foto : FK Crvena zvezdaFudbaleri Crvene zvezde proslavljaju gol protiv Novog Pazara
Fudbaleri Crvene zvezde proslavljaju gol protiv Novog Pazara - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2021
Pratite nas
Sve je spremno za proslavu 32. titule Crvene zvezde, koja je zakazana za subotu od 19.30 između Brankovog i Starog železničkog mosta.
Fudbaleri Zvezde su na dominantan način osvojili četvrtu uzastopnu titulu, oboren je svetski rekord po broju bodova - 108, a u senku je stavljen i onaj Partizanov rezultat po broju golova iz 2000. godine - 111 pogodaka, s obzirom na to da je kaznena ekspedicija Dejana Stankovića brojala čak do 114 golova u Superligi.
Zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 19.05.2021
Zvezda oborila svetski rekord, ali i zasenila Partizan /video/
I veličanstvena sezona zaslužuje i spektakularnu proslavu titule, ali pandemija virusa korona ne dozvoljava prevelika okupljanja. Zato je Zvezda došla na originalnu ideju da titulu proslavi na reci, a za to je spremljen autentični brod koji će zaploviti Savom, a na sebi će imati zvezdaška jedra, grb Zvezde sa tri zvezdice i donjem desnom ćošku broj 32, koji se odnosi na broj osvejenih titula.
Kako su naveli na oficijelnom profilu na društvenim mrežama, Crvena zvezda je uvek bila simbol Boegrad i Srbije, a brod na proslavi biće preslikan ono na grbu glavnog grada - u bojama kluba sa Marakane.
► Predsednik Javora je digao glas, a FSS ekspresno reagovao
► Rat FIFA i UEFA – Svetsko prvenstvo na svake dve godine?
► Srbin pokorio Poljsku: Osećaj je sjajan
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala