Stefanović: Razgovaraću sa Vučićem pre bilo kakve odluke

© Sputnik / Lola Đorđević Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović
Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović - Sputnik Srbija, 1920, 19.05.2021
Pratite nas
Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da stvari koje se tiču stranačkih organa ne treba raspravljati u medijima, bez obzira na demokratski proces u SNS i to što svako ima pravo na mišljenje i stav.
Stefanović je, odgovarajući na pitanje novinara Tanjuga, da li će posle zahteva odbora SNS širom Srbije da bude smenjen sa funkcije predsednika GO SNS u Beogradu i sa javnih funkcija, misli da treba da podnese ostavku, rekao da će o tome razgovarati sa predsednikm Aleksandrom Vučićem.
"Nisam od onih kojima je stalo da budu u bilo kakvoj fotelji po svaku cenu, niti da budem funkcioner za sva vremena. Moj posao je da se potrudim da naša vojska bude jača i da Ministarstvo odbrane napreduje iz dana u dan, kao i da se potrudim da svojim radom opravdam poverenje", rekao je Stefanović. 
Nebojša Stefanović - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2021
Zahtevi iz SNS za smenu Nebojše Stefanovića
On je naglasio da mu je važno da je u karijeri radio u skladu sa zakonom i istakao da nije učestvovao u aktivnostima koje bi ugrozile predsednika Aleksandra Vučića niti članove njegove porodice.
"Da li sam pravio greške u svom radu? Sigurno. Za svoje greške sam uvek spreman da odgovaram. Ali da budem u fotelji večito niti mi pada na pamet, niti je to za mene prioritet“, istakao je Stefanović.
On je rekao da će se o svemu ostalom pre bilo kakve odluke konsultovati unutar svoje stranke, pre svega sa predsednikom, čije poverenje, kako je naveo, ima da obavlja funkciju i da će odluku, kada bude doneta, saopštiti javnosti.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala