Novak i Rafa se sreli pre finala – oko jedne stvari se nisu složili

© AFP 2023 / ANNE-CHRISTINE POUJOULATNovak Đoković i Rafael Nadal
Novak Đoković i Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2021
Pratite nas
Svi nestrpljivo očekuju finalni okršaj Novaka Đokovića i Rafaela Nadala na Mastersu u Rimu oko 17 časova, a interesantno je da su se prvi i treći reket sveta sreli u svlačionici posle Srbinove pobede nad Italijanom Lorencom Sonegom.
Novak Đoković otkrio je da se susreo sa svojim ljutim rivalom Rafaelom Nadalom pred njihovm 57. međusobni okršaj, pošto je uspešno prebrodio pretposlednju prepreku u Rimu, savladavši posle velike borbe u tri seta Lorenca Sonega.
Endi Mari - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2021
Bivši svetski broj 1 doneo krupnu odluku
Prema njegovim rečima, Nadal koji je imao daleko manje posla u subotu, stigao je da se našali kako su njih dvojica praktično veterani i kako pobeđuju klince, aludiravši očigledno na razliku u godinama. Rafa ih ima 34, Novak 22. maja takođe puni 34 godine, dok Cicipas ima 22, a Sonego 26.
„Rafa i ja smo se smejali u svlačionici posle pobede nad Cicipasom i Sonegom. Kao 'mi smo stari momci koji se ne predaju'. Čuo sam da je rekao da smo stari, ali se ne slažem sa time, pokazujemo da i dalje posedujemo energiju“, brecnuo se Đoković.
Inače, ta izjava da su stari, nije jedina koju je imao španski teniski as, pred veliko finale Mastersa u Rimu u kojem juri rekordnu 10. titulu, ali će mu na putu stajati prvi teniser sveta Novak Đoković.
► Đoković objasnio šta je potrebno ako „uopšte želi da se nada protiv Nadala“
► Dva od dva u jednom danu – Novak u finalu Rima!
► Nadal prvi finalista – div iz Amerike lak plen za „bika s Maljorke“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala