Sablastan snimak razrušenog stana u Izraelu: „Čudo je što smo živi“ /video/

© AP Photo / Oded BaliltyPrizor iz Petah Tikve koju je raketirala Gaza
Prizor iz Petah Tikve koju je raketirala Gaza - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2021
Pratite nas
Igor Vidal, brazilski fudbaler koji igra u Izraelu, na društvenim mrežama je objavio sablastan video-snimak svog razrušenog stana posle napada Hamasa. „Ponašaju se kao životinje, napadaju nevine ljude kao što smo moja žena, moje dete i ja“, podelio je svoj stav Vidal.
Fudbaler Hapoela iz Petah Tikve je prošle godine krenuo da igra u izraelskom prvenstvu.
„Ovo je moj stan u Petah Tikvi nakon napada Hamasa. Ovaj snimak vam pokazuje kakvi su to ljudi. Ponašaju se kao životinje, napadaju nevine ljude kao što smo moja žena, moje dete i ja“, naveo je Vidal.
Na Vidalovom snimku se može videti razrušen stan u kojem je živeo sa svojom porodicom, ali i stanje okolnih zgrada, koje su gotovo potpuno uništene.
FK Crvena zvezda šampion Evrope - Sputnik Srbija, 1920, 13.05.2021
Direktor Zvezde za Sputnjik: NATO bombe uništile deo crveno-bele istorije!
„Prestanite da govorite kako Izrael napada Gazu, molim vas. Iz gaze napadaju nevine ljude u Izraelu. Nemojte da verujete medijima koji vam govore da Izrael ubija ljude u Gazi, jer to nije istina. Izrael se samo brani od terorista. Ne zaslužujemo ovo... Niko ne zaslužuje ovo“, dodao je dvadesetčetvorogodišnjak iz Kampo Larga.
Rat se već odavno raširio na nevine ljude, pa tako i na sportiste, a pored fudbalera ugroženi su i košarkaši, koju si izdali saopštenje kojim su zatražili da budu pušteni kući.
„Ja sam došao ovde da radim svoj posao, da igram fudbal – ništa više od toga. Zahvalan sam izraelskom bogu što je danas sačuvao mene i moju porodicu. Čudo je što smo živi. Hvala svima na porukama podrške i molite se za Izrael“, zaključio je Brazilac.
Da li znate kako je srpski režiser i novinar Boris Malagurski razbio mit o izraelsko-palestinskom sukobu?
Pobuna Amerikanaca u Izraelu – plaše se da uđu u avion, spremaju se kazne
Mančester ponovo u dimu – navijači Junajteda blokirali autobus Liverpula /video/
Preminuo bivši trener Crvene zvezde
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala