„Čestitam Zvezdi, ovakve uvrede nikada nisam doživeo“ /video/

© Foto : ABA liga / Dragana StjepanovićDragan Bajić, trener Igokee
Dragan Bajić, trener Igokee - Sputnik Srbija, 1920, 12.05.2021
Pratite nas
Dragan Bajić, trener Igokee, ponosan je na ekipu što je pružila jak otpor Crvenoj zvezdi, ali je istakao i da je razočaran na koji način je ugošćena njegova ekipa u trećoj utakmici polufinala ABA lige.
Crvena zvezda pobedom nad ekipom iz Republike Srpske plasirala se u finale regionalnog košarkaškog takmičenja, a Bajić je posle susreta čestitao klubu sa Malog Kalemegdana na pobedi, ali i istakao šta mu je zasmetalo.
Detalj sa utakmice Crvena zvezda – Igokea - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2021
Zvezda uništila Igokeu i plasirala se u finale ABA lige
U dvorani „Aleksandar Nikolić“ nije bilo navijača, ali tu su bili prijatelji kluba koji su, po Bajiću, stvorili takvu atmosferu da on nikada nije doživeo toliko uvreda na jednom susretu.
„Čestitam čelnicima ABA lige na sjajnoj organizaciji u izuzetno teškim uslovima. Istovremeno koristim priliku da se zahvalim i na sjajnom gostoprimstvu u Beogradu, jer Igokea, moji igrač i ja kao trener, nikada nismo doživeli ovakve uvrede“, rekao je šef stručnog štaba Igosa.
Zvezda je do trijumfa došla zahvaljujući sjajnoj četvrtoj četvrtini u kojoj je dozvolila protivniku da postigne samo dva poena, naspram 19 koliko je ona ubacila.
„Čestitam Zvezdi na pobedi. Nije samo poslednja četvrtina bila problem. Problem je bila prva deonica u kojoj smo dozvolili rivalu da stigne do velike prednosti. Problem je bila i treća deonica u kojoj smo propustili priliku da uvedemo meč u još neizvesniju završnicu, a Zvezdu u veću nervozu. U poslednjem kvartalu smo se predali u samoj završnici“, zaključio je Bajić.
U velikom finalu ABA lige sastaće se Crvena zvezda i Budućnost, a titulu će osvojiti ekipa koja prva dođe do tri pobede. Prednost domaćeg terena je na stranu crveno-belih, a prvi duel na programu je 16. maja u Beogradu.
Tribine u Beogradu i Podgorici ponovo neće biti ispunjene do poslednjeg mesta, ali ako je u polufinalu bilo velike tenzije, onda se u borbi za trofej očekuje još više napetosti. Uostalom, na to smo navikli kada igraju Zvezde i Budućnost.
Zvezda uništila Igokeu i plasirala se u finale ABA lige
Moćni Jokić doneo Denveru prednost domaćeg terena! /video/
Srpski biser nadmašio legendarnog Brajanta /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala