Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Serena neće na Olimpijske igre jer joj ne daju da povede ćerku

© AFP 2023 / PASCAL GUYOTSerena Vilijams sa trofejom Rolan Garosa
Serena Vilijams sa trofejom Rolan Garosa - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2021
Pratite nas
Američka teniserka Serena Vilijams razmišlja o tome da se ne pojavi na Olimpijskim igrama u Tokiju zbog restrikcija koje je izazvao virus korona.
Čelnici Olimpijskih igara u Tokiju su nedavno zabranili učesnicima prestižnog takmičenja da sa sobom u olimpijsko selo povedu članove porodice.
Vilijamsova, četvorostruka olimpijska šampionka u singlu i dublu, ističe da i dalje razmišlja o tome da li će doći u Tokio jer ne želi da se rastane od trogodišnje ćerke.
„Još se nije desilo da samo jedan dan ne budem sa njom, tako da mislim da je to dobar odgovor (na to da li će otići u Tokio). Mi smo najbolje drugarice“, rekla je Serena Vilijams.
Najuspešnija teniserka u istoriji Igara se medijima obratila pred početak Mastersa u Rimu, što će joj biti prvi turnir još od Australijan opena u februaru.
Američka teniserka Serena Vilijams u svađi sa supervizorom US opena (2018) - Sputnik Srbija, 1920, 19.02.2021
Serena je ronila suze u Melburnu i podsetila na sramotu iz Njujorka /video/
„Dve i po nedelje sam trenirala kod Patrika (Muratoglua) na akademiji, a onda dosta na šljaci u SAD. Nekoliko nedelja smo naporno trenirali, osećam se dobro i nadam se da ću imati dobru nedelju ovde“, dodala je 39-godišnjakinja iz Mičigena, kojoj će turnir u Rimu biti jedini na šljaci pred Rolan Garos.
Olimpijske igre počinju 23. jula, tako da Serena ima još vremena da odluči da li će uspeti da izdrži da nekoliko nedelja provede bez ćerke, ali, ako je suditi po ovoj izjavi, čuvenu Amerikanku nećemo gledati u Tokiju.
Novak je pretekao i legendarnu Amerikanku!
Ko su najplaćenije sportistkinje?
Sramotan odnos Nemaca – da li će ruski sin promeniti zastavu?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala