Bizaran potez Eda Širana /foto/

© AP Photo / Photo by Chris PizzelloEd Širan na jednom od nastupa
Ed Širan na jednom od nastupa - Sputnik Srbija, 1920, 10.05.2021
Pratite nas
Engleski fudbalski klub Ipsvič, nekadašnji šampion te zemlje, u narednom periodu biće sponzorisan od strane svetske pevačke zvezde, Eda Širana.
Širan će biti glavni sponzor Ipsvičovog dresa za sezonu 2021/22, čime će, pored finansijske pomoći, svom omiljenom klubu doprineti i u popularnosti.
Ipsvič je nekadašnji šampion Engleske, koji je 1981. godine uspeo da podigne i jedan evropski trofej, ali sada već 20 godina ne može da se probije u elitu.
Širan će iz sponzorstva dobiti i promociju za svoju turneju, zbog čega su su brojni staromodni ljubitelji fudbala na Ostrvu podsmevali članu treće lige.
„Naravno da smo oduševljeni zbog toga što je Ed pristao da bude sponzor naših dresova naredne sezone“, rekli su iz Ipsviča.
Istanbul - Sputnik Srbija, 1920, 08.05.2021
Britanci stavili Tursku na „crvenu listu“ i napravili opštu pometnju
Navijači Ipsvičovih rivala su se na društvenim mrežama ismejali i samom pevaču, koji nije mnogo mario za negativne komentare, te je na Instagramu postavio svoju sliku iz mlađih dana, u dresu engleskog kluba.
„Ovaj momak je novi sponzor Ipsviča. Samo napred“, napisao je Širan.
Ipsvič će tekuću sezonu završiti u gornjem delu tabele treće lige Engleske, ali daleko od pozicije koja vodi u plej-of.
Novu nadu navijačima iz Safolka, Širnovog rodnog grada, daje i to što se u medijima spekuliše da bi Ipsvič uskoro trebalo da preuzmu novi američki vlasnici, od kojih se očekuje da donesu finansijsku injekciju u klub.
Širan će ovim potezom testirati da li će sponzorstvom doprineti pormociji nove turneje, što neće biti lako s obzirom da je prethodna, koja je trajala od marta 2017. do avgusta 2019. godine, imala bruto zaradu od 775 miliona dolara. Finansijski mediji, inače, procenjuju da čuveni pevač vredi oko 200 miliona dolara.
View this post on Instagram

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

„Kao čovek koji voli Srbiju – tužan sam“ /video/
Evropa bruji zbog novog skandala: „Sudija nas je psovao, čuo sam, mi bismo bili kažnjeni za to“
Haos u Londonu – napadnuti fudbaleri, presretnut i „heroj“ /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala