Nema bolovanja za Nikolu Jokića! /video/

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2021
Pratite nas
Nikola Jokić, srpski reprezentativac, trebalo je da propusti prvu utakmicu u ovoj sezoni NBA lige u dresu Denver Nagetsa, zbog povrede nožnog prsta, ali ne samo da nije otišao na bolovanje već je bio najbolji akter duela sa Njujork Niksima.
Srpski košarkaš Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2021
Jokić objasnio Amerikanki kako je nastao „somborski ringišpil“ /video/
Američki mediji su prethodnih dana spekulisali o tome da je najbolji igrač NBA lige povređen i da bi mogao da odmori, ali – to se nije desilo.
Denver je u sjajnoj utakmici savladao Njujork sa 113:97, a Jokić je za 29 minuta na parketu upisao 32 poena, 12 skokova, šest asistencija i tri blokade.
Vredi istaći da je 24 poena Jokić ubacio u prvoj četvrtini, uz šest skokova i dve blokade, čime je pokazao Niksima da neće imati čemu da se nadaju u duelu sa njegovom ekipom. 
Na njemu je bio ogroman posao, s obzirom na to da je uz već odavno povređene bekove Džamala Mareja, Vila Bartona i Monteja Morisa van tima bio i Pi Džej Douzir.
Ipak, u tome mu je pomogao Ostin Rivers, nedavna iznuđena akvizicija Denvera koja je sa klupe za 28 minuta ubacila 25 poena.
Odlične role imali su još Majkl Porter sa 17 i Fakundo Kampaco sa 16 poena, dok je na drugoj strani sa 18 najefikasniji bio Imanuel Kuikli.
► „Da li sam luda?“ – mediji grme, sudije žestoko oštetile Denver?! /video/
► Od Jokićeve dominacije i trener profitira
► Jokić bogatiji za 500.001 dolar
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala