Kristijano Ronaldo se uključio u borbu za Gavrilov život!

© REUTERS / NOVAK DJUROVICKristijano Ronaldo na meču Srbija-Portugalija
Kristijano Ronaldo na meču Srbija-Portugalija - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2021
Pratite nas
Juventusov superstar Kristijano Ronaldo još jednom je pokazao da osim fudbalskih poseduje i neverovatne ljudske kvalitete.Pravo iz Torina u Mocartovo sedište stigao je potpisan dres Portugalca, a pomenuta kompanija stavila je dres licitaciju na Limundu i novac će ići za lečenje malog Gavrila Đurđevića, koji boluje od spinalne mišićne atrofije.
Kristijano Ronaldo potpisao je čuveni crno-beli dres torinske „stare dame“, a Mocart ga je stavio na Limundo sa početnom cenom od milion dinara!
Podsetimo, pomenuta kompanija je na humanitarnoj licitaciji kupila Ronaldovu kapitensku traku, koju je on bacio na travu Marakane posle meča Srbije i Portugalije, kada mu nije priznat očigledan pogodak (2:2).
Nemanja Matić - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2021
Da li će Matić da upotpuni Roma junajted?
Sada je u sedište Mocarta stigao Kristijanov potpisan dres i nema dileme da će ponude za njega rasti, a sav novac biće prosleđen porodici Gavrila Đorđevića, koji ima osam meseci i neophodno mu je još oko milion evra za lečenje.
​Mocart je zahvaljujući fudbalskim menadžerima agencije LIAN Sports Nikoli Damjancu i Faliju Ramadaniju uspeo da kontaktira čuvenog Portugalca, koji se rado odazvao humanitarnoj akciji.
Ronaldo je upoznat s time da je njegova kapitenska traka prodata, i da je nešto što je prvobitno imalo negativnu konotaciju, završilo sa pozitivnim odjekom, pošto je traka prodata za 64.000 evra.
Kapa dole velikom čoveku i fudbalu Kristijanu Ronaldu!
► Slučaj „UEFA“ – pogledaj pod „Kokeza“
► „Separatisti“ će dobiti suspenziju na dve godine?!
► Romanova četa skinula „kralju“ krunu – Čelsi u finalu Lige šampiona!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala