Da li će Matić da upotpuni Roma junajted?

© AP Photo / Ian WaltonNemanja Matić
Nemanja Matić - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2021
Pratite nas
Vest da se Žoze Murinjo dogovorio s Romom odjeknula je poput bombe u svetu fudbala. Portugalac će od naredne sezone komandovati „vučicom“, i već sada se licitira brojnim pojačanjima, a među njima je po svemu sudeći i Nemanja Matić.
Murinjo izuzetno ceni fudbalske i ljudske kvalitete Srbina.
S obzirom na to da Nemanja Matić nema zapaženu ulogu u Mančester junajtedu kao nekada, i da uglavnom priliku dobija s klupe, dok je Brazilac Fred u prednosti kod Solskjera, to bi lako mogao da iskoristi iskusni Portugalac.
Aleksandar Čeferin i Slaviša Kokeza - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2021
Slučaj „UEFA“ – pogledaj pod „Kokeza“
Naime, među brojnim pojačanjima koja Murinjo želi da dovede u Rim, momak iz Vrela je među prvima na listi jer su imali odličnu saradnju i na Old Trafordu i u Čelsiju. Prema navodima italijanskih i engleskih medija, „vučica“ je već kontaktirala Junajted i raspituje se za 32-godišnjeg vezistu.
​A da Murinjo pravi Roma junajted potvrđuje interesovanje za još nekoliko fudbalera „crvenih đavola“, među kojima su osim Matića još: Fil Džons, Skot Mektomini, Hari Megvajer, Huan Mata i Mejson Grinvud.
Nema dileme da će leto biti pakleno i da će Murinjo pokušati veliki broj igrača s kojim je sarađivao na Teatru snova da ubedi da kišni Mančester zamene osunčanim Rimom, samo ostaje da se vidi ko je spreman da „povuče nogu“.
► Tuhelov trik učinio da nemački „nišan“ proradi /video/
► „Separatisti“ će dobiti suspenziju na dve godine?!
► Haos u Londonu – napadnuti fudbaleri, presretnut i „heroj“ /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala