Radonjić raspametio Nemce – gol i asistencija /video/

© REUTERS / AZIZ KARIMOVNemanja Radonjić u duelu sa fubalerom Azerbejdžana
Nemanja Radonjić u duelu sa fubalerom Azerbejdžana - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2021
Pratite nas
Fantastična partija srpskog reprezentativca Nemanje Radonjića u važnoj pobedi Herte nad Frajburgom - 3:0 (2:0) u 30. kolu Bundeslige. Brzonogi krilni fudbaler upisao je asistenciju i postigao prvenac u trijumfu koji je izvukao Berlince iz opasne zone.
Herta se grčevito bori za opstanak, a Nemanja Radonjić maksimalno koristi svaku priliku koja mu se ukaže.
Iako nije standardan, otkako je stigao na pozajmicu iz Marselja, Radonjić kad god se nađe na terenu pokušava da pomogne ekipi.
Nemanja Radonjić i Zlatko Junuzović u okršaju na fudbalskoj utakmici Crvena zvezda - Salcburg u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2021
Zvezda neće „mačke u džaku“, sezona je trošenja na domaće
Ovoga puta mu je trener Dardai pružio šansu od prvog minuta i hitronogi Srbin mu se odužio sa fantastičnom asistencijom, kasnije još efektnijim golom za konačnih 3:0.
Kšištof Pjontek načeo je mrežu Frajburga u 13. minutu, da bi Pekar u 22. duplirao prednost. Upravo je tom golu prethodilo pravo malo remek-delo Radonjića.
Probio je po levoj strani, „izlomio“ je rivala i posla ga u reklame, posle čega je usledio savršen centaršut, te je Pekarik glavom prosledio loptu iza leđa golmana gostiju.
A šta tek reći za gol koji je Nemanja Radonjić postigao u 85. minutu. Na polovini Herte je dobio dugu loptu od Samija Kedire, prebacio je rivala i dao se trk.
Svi vrlo dobro znaju da kada Srbin „sedne na motor“, nemoguće ga je stići i zaustaviti. Začas se stvorio u kaznenom prostoru, gde je nanizao još nekoliko rivala, a onda rutinski poslao loptu u gol.
Zlata vredna asistencija i prvenac Radonjića koji bi lako mogao Herti da znači i opstanak u Bundesligi.
► Kristijano Ronaldo se uključio u borbu za Gavrilov život!
► Slučaj „UEFA“ – pogledaj pod „Kokeza“
► Da li će Matić da upotpuni Roma junajted?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala