Haos u Londonu – napadnuti fudbaleri, presretnut i „heroj“ /foto, video/

© Foto : Skrinšot / Tviter / El LargueroNavijači Čelsija
Navijači Čelsija - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2021
Pratite nas
Navijači Čelsija su svojim akcijama u prethodnom periodu pokazali svoju moć, nateravši upravu kluba da odustane od „separatističkog poduhvata“ evropske Superlige, a poseban performans imali su uoči i nakon meča Lige šampiona sa Real Madridom.
Bivši golman Čelsija, Petr Čeh - Sputnik Srbija, 1920, 24.04.2021
Jedan čovek je stao pred besne navijače – i odbranio fudbal /foto, video/
Revanš meč polufinala elitnog takmičenja engleski navijači su doživeli kao priliku da iskale bes na španskim fudbalerima, čiji je klub osnovni zagovornik ideje o stvaranju Superlige bogatih klubova.
Zbog toga, oni su napali autobus kojim su fudbaleri Reala dolazili na stadion Stamford Bridž u Londonu, upalili su baklje i gađali vozilo limenkama.
Policija je reagovala, ali nije uspela da spreči rulju da učini ono što je nameravala, usmeravajući nezadovoljstvo „bogatima“ na fudbalere španskog kluba.
​Takav doček kao da je uticao na gostujuće igrače, Čelsi je uspeo da pobedi u revanš meču i obezbedi sebi finale Lige šampiona, a velike zasluge za to idu veznom fudbaleru londonske ekipe, Ngolou Kanteu.
Fenomenalni vezista je dirigovao igrom Čelsija, bio apsolutno briljantan, a navijači su posle utakmice želeli da mu iskažu zahvalnost – napadom na njegov automobil.
Za razliku od svojih kolega koji uglavnom imaju „besne“ automobile, Kante je u svom „mini kuperu“ pokušao da napusti stadion, ali su ispred njega izleteli navijači, u pokušaju da dođu do njega i da mu se zahvale.
​Uz velike poteškoće pripadnici organa reda su uspeli da obezbede prolaz Kanteu i da suzbiju nalet egzaltiranih navijača.  
► „Separatisti“ će dobiti suspenziju na dve godine?!
► Tragedija koja je promenila fudbal: „Otac je mislio da bi Hitlera pobedio jednom rukom“
► Dinamo bi da pokvari posao Zvezdi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala