Vučić: Pohapsićemo mafijašku bandu iz fudbala, smeju nam se Evropa i svet

© Sputnik / DIMITRIJE GOLLSelektor Srbije Mladen Krstajić i predsednik Srbije Aleksandar Vučić
Selektor Srbije Mladen Krstajić i predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2021
Pratite nas
Brojni krajnje čudni rezultati u srpskom fudbalu, počev od Superlige, preko Prve lige Srbije, u finišu šampionata, naterali su predsednika države Aleksandra Vučića da se oglasi. On je tim povodom poručio da će pohapsiti mafijašku bandu iz fudbala.
U intervjuu za TV Pink, Aleksandar Vučić je poručio da će se Srbija obračunati sa mešetarima u najvažnijoj muškoj sporednoj stvari na svetu.
„Mnogo sam tužan kako nam izgleda završetak fudbalskog prvenstva. Mafijašku bandu iz fudala, kojima se smeje cela Evropa i svet, sve ćemo da ih pohapsimo. Narod neka vidi da li govorim istinu, i kako će da se igra sledeće prvenstvo“, poručio je Vučić za Pink.
Primopredaja novca prilikom uplaćivanja tiketa - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2021
„Pažnja, pažnja“: U Evropi upaljen alarm – zbog Srbije?!
Novina u narednoj sezoni Superlige Srbije biće i uvođenje video-tehnologije (VAR), pa će na taj način brojne sporne odluke biti iskorenjene. Ipak, predsednik Srbije dodaje da to nije nikakva garancija protiv nameštaljki, sve dok se u priču ne uključi policija i bezbednosne službe.
„Kažem vam, tu mafijašku bandu iz fudbala... Sve ćemo da ih pohapsimo. Koji puštaju penale da im se smeje ceo svet. I nema veze koji funkcioner im je pomogao. To je moje novo obećanje. Pogledajte rezultate u poslednjih sedam kola. Pa, neki timovi više liče na Mančester siti i Pari Sen Žermen“, jasno i glasno je poručio Aleksandar Vučić.
Navijačima sada ostaje da čekaju i da dočekaju dan kada će ponovo moći da odu na stadion i da uživaju u regularnom meču, jer ovo što se događa u poslednje vreme je daleko od poštenog.
► Kanga o skandalu: Znam šta je istina... /foto/
► Stanojević nije želeo da doliva ulje na vatru, ali je pomenuo Japance i samoubistvo
► Lalatović u elementu – pominjao Koperfilda, strah od ulice i duple premije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala