Dinamo bi da pokvari posao Zvezdi

© AP Photo / Martin MeissnerAleksandar Dragović
Aleksandar Dragović - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2021
Pratite nas
Činilo se da je dolazak Aleksandra Dragovića na Marakanu sasvim izvesna stvar, ali... Dokle god nema potpisa ništa nije završeno, pa je Crvena zvezda u međuvremenu dobila ozbiljnu konkurenciju, a uključila su se čak dva kluba.
Prema pisanju Skaja, stamenom štoperu Dragoviću, kojem ugovor sa Bajer Leverkuzenom ističe 1. jula, saradnju nude Dinamo iz Moskve i nemački Keln.
Navodno, srpski šampion i klub sa Maksimira mogu više da plate, pa je sva prilika da će se između Srba i Rusa voditi bitka za reprezentativca Austrije.
Dragović je izgubio mesto u Leverkuzenu i to ga uopšte ne raduje, neće produžiti ugovor sa „farmaceutima“, a s obzirom na to da ima 30 godina, jasno je da želi da igra.
Aleksandar Prijović - Sputnik Srbija, 1920, 23.04.2021
Zvezda kreće u juriš na sve ili ništa!
„Na ledu“ je i što se tiče predstojećeg Evropskog prenstva, veliko je pitanje da li će igrati jer selektor Franko Foda nema prilike da ga gleda, pa mu je sledeći korak u karijeri i te kako bitan.
​Ono što ga čini izuzetno interesantnim, ujedno i najtraženijom „robom“ jeste suvi kvalitet i činjenica da je besplatan jer nema plaćanja obeštećenja. Ali do tada, i Zvezda i Dinamo se krčaju na tihoj vatri, a Dragović se dodatno potrudio za time.
„Ukoliko ne igram iz nedelje u nedelju, postanem očajan. Postao sam fudbaler zato što volim da igram. Više bih voleo da redovno igram u manjem klubu, za manje novca i da budem srećan, nego ovako kako je sad“, poručio je nedavno Aleksandar.
Pomenute reči ulivaju nadu, ali ne samo Crvenoj zvezdi, već i Dinamu i Kelnu, da bi na leto mogli besplatno da dovedu top pojačanje u poslednjoj liniji.
► Istorija u Mančesteru – Građani u finalu Lige šampiona! /video/
► „Pažnja, pažnja“: U Evropi upaljen alarm – zbog Srbije?!
► Lalatović u elementu – pominjao Koperfilda, strah od ulice i duple premije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala