Oglasio se i Stojković, i on je ljut: Asano nas je izdao!

© Sputnik / Radoje PantovićVladimir Stojković
Vladimir Stojković - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2021
Pratite nas
Kapiten Partizana Vladimir Stojković, oglasio se posle Lazara Markovića o „slučaju Asano“, o Japancu koji je glavom bez obzira pobegao iz Humske.
Partizanov kec među stativama Vladimir Stojković koristio je termin izdaja, zbog načina na koji je najbolji pojedinac crno-belih Takuma Asano napustio Srbiju i otišao u Japan, objavivši putem društvenih mreža da je jednostrano raskinuo ugovor.
Lazar Marković i Asano - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2021
Marković besan ko ris: Za takve kao što je Asano, u Partizanu nema mesta!
Fudbaleri Partizana okupili su se dan posle Uskrsa, i odradili prvi zajednički trening u Sportskom centru „Zemunelo“, na kojem naravno nije bilo Japanca.
„Svako od nas pojedinačno, od igrača, preko članova stručnog štaba, do zaposlenih u klubu, trudio se da se Asano uklopi u tim, kao i da mu život u Beogradu bude prijatan. Da se oseća kao kod svoje kuće. bio je jedan od nas. Nisam pravnik da bih komentarisao stvari van moje nadležnosti, ali moram da ukažem ono sa čim sam upoznat i što ima direktne posledica na nas kao tim. Ljudski i moralno smo duboko razočarani. Ponavljam, osećamo se izdanim! Ovo se ne radi onima sa kojima si živeo skoro dve godine i to pred kraj prvenstva, pred utakmicu sezone", poručio je razočarani Stojković„, aludirajući na to da će Partizan 25. maja u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde biti lišen usluga najboljeg igrača.
Podsetimo, Asano je u petak otputovao za Tokio, a posredstvom advokata obavestio je čelnike kluba iz Humske da je s Partizanom završio priču.
„Poštujem njegovu odluku, ali mogao je da sačeka još 20 dana. Ovako, ostao je gorak ukus“, zaključio je Vladimir Stojković.
► Nova bruka srpskog fudbala /video/
► „Američka pohlepa“ je kriva za nezapamćeni haos u Britaniji /foto, video/
► Ninković iz Sidneja za Sputnjik: Morali smo da odemo iz Srbije, sinu sam dao ime po Novaku
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala