Marković besan ko ris: Za takve kao što je Asano, u Partizanu nema mesta!

© Foto : Srdjan Stevanovic ©FK Partizan/Miroslav TodorovićLazar Marković i Asano
Lazar Marković i Asano - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2021
Pratite nas
Nema mira u Partizanu ni na praznik! Atmosferu u crno-belom taboru na najveći hrišćanski praznik pokvario je Japanac Takuma Asano, koji je pobegao glavom bez obzira iz Humske, prekršivši ugovor. Njegov saigrač Lazar Marković nije mogao da (pre)ćuti zbog onog što je Asano uradio.
Saopštenje Lazara Markovića, koji se oglasio na Uksrs, prenosimo u celosti:
„Iskreno, toliko sam razočaran, na današnji Sveti dan, da nemam reči. Ovo govorim u svoje ime, i nadam se, svih saigrača. Praznici su, imamo slobodne dane, nisam stigao ni sa kim da razgovaram, ali već sutra imamo trening kada nas, kao tim, čeka ova tema!“, počeo je izlaganje Marković.
Japanski fudbaler Takuma Asano - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2021
Japanac pobegao iz Partizana na Uskrs
Bivši reprezentativac Srbije koji se iz inostranstva vratio kako bi oživeo karijeru, i na pravom je putu, nastavio je u istom, oštrom tonu.
„Ovde se ne radi o novcu i platama, već o odnosu prema klubu i nama unutar njega. Da neko pogrešno ne razume, svi rade za novac i treba da budu plaćeni, ali postoji način na koji se nešto radi i u koje vreme. Ovo govorim kao neko ko je ponikao u Partizanu i sad mojim saigračim se mesecima i godinama borim za sveti grb! Svaki stranac koji je došao u Partizan je uvek bio više poštovan i ispoštovan od strane svih nas! Trudili smose da se osećaku kao kod kuće i da im našim igrama pomognemo da i oni budu najbolji! To je i slučaj sa Asanom. Odigrao je sezonu život i postigao 20 golova zbog tima, ne jer je bio sam na terenu. I, to nam je hvala?!“, besan ko ris je Marković.
​Momak rođen u Čačku nije štedeo doskorašnjeg saigrača, kojeg će Partizan tužiti zbog jednostranog raskida ugovora.
„Da ostavi čitav tim na cedilu, trenera, saigrača i klub, tri nedelje pred kraj sezone i utakmicu finala Kupa Srbije? Da isključi sve telefone, ode za Japan i ni sa kim se ne pozdravi? To isto veče smo se vraćali svi autobusom sa gostovanje, nasmejani i srećni, ne sluteći šta se sprema! Ovo je nečuveno. Što se tiče nas kao tima, ko ne želi da bude u Partizanu, nema mu ni mesta! Mi ćemo se konsolidovati i nastaviti našu borbu još jači“, jasno je poručio rezignirani Lazar Marković.
► Nova bruka srpskog fudbala /video/
► Uskrs je uvek Uskrs, lopta je uvek lopta, ali – ljudi nisu uvek ljudi
► Ekskluzivno: Bivši sudija otkriva kako se nameštaju fudbalske utakmice /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala