Srbin je u krizi – pao je na startu Madrida i ne zna za pobedu na omiljenoj podlozi

© AP Photo / Andy BrownbillDušan Lajović
Dušan Lajović - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2021
Pratite nas
Srpski teniser Dušan Lajović zaustavljen je već u prvom kolu Mastersa u Madridu. Od njega je bio uspešniji Denis Šapovalov rezultatom 6:1, 6:3 i to za nešto više od sat vremena igre.
Svega četiri osvojena gema za Dušana Lajovića u prestonici Španije, što je svakako razočaravajuć rezultat. Ono što posebno brine, jeste što Srbin u aktuelnoj sezoni još nema pobedu na njegovoj omiljenoj podlozi - šljaci!
Endi Mari - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2021
Novakova izjava je izazvala i reakciju „nesuđenog zemljaka“: „Za mene je stvar jednostavna“
Denis Šapovalov je bio surov u prvom setu, u kojem je za 27 minuta, koliko je trajao, prepustio samo gem indisponiranom Lajoviću. 
Kanađanin, inače 11. nosilac u Madridu, dominirao je od početka do kraja susreta, delovao je svežije, pogađao je daleko više od Dušana, pa nikoga ne bi smeo da čudi epilog meča prvog kola pomenutog turnira.
​Lajović je dosad na šljaci igrao u Monte Karlu, gde je eliminisan od Britanca Evansa, zatim je u Beogradu poražen od Delbonisa, a sada u Madridu od Šapovalova.
Do grend slema na zemljanoj podlozi - Rolan Garosa, ostalo je svega još nekoliko turnira, pa ja jasno da Dušan Lajović i te kako ima razloga za brigu.
► „Nisam vređao sudiju, kunem se u svoju decu!“ /video/
► Ruskinja na udaru razočaranih kockara: „Mučim se, ostavite me na miru!“ /foto/
► Novak Đoković na Rtnju i – pesma za dušu /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala