Rus odabrao Barselonu

© AP Photo / Joan MonfortAndrej Rubljov, ruski teniser, na turniru u Barseloni
Andrej Rubljov, ruski teniser, na turniru u Barseloni - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2021
Pratite nas
Andrej Rubljov je na turniru u Barseloni poražen u četvrtfinalu i to „reketom“ italijanskog vunderkinda Janika Sinera, ali je Rus „rano“ ispadanje sa takmičenja iskoristio da poseti stadion Kamp Nou, te otkrio da je veliki fan Barselone.

Ambiciozni Rubljov ima sjajnu sezonu, na Australijan openu je stigao do četvrtfinala, osvojio je Roterdam, a potom redom stizao do polufinala Dohe, Dubaija, Majamija, da bi u Monte Karlu izbacio „kralja šljake“, Rafaela Nadala, te je poražen u finalu od Stefanosa Cicipasa.

Andrej Rubljov, ruski teniser - Sputnik Srbija, 1920, 11.03.2021
Kada vidiš Andreja Rubljova na terenu – beži!

Učinak sedmog tenisera sveta na prvom Mastersu na šljaci kao da je iscrplo Rusa, te je u Barseloni poklekao napadima jednako sjajnog Janika Sinera.

Ipak, Rubljov je „oporavak“ od ogromnog truda koji ulaže od početka godine i činjenice da gotovo ne propušta turnire našao u „punjenju baterija“ na stadionu njegovog omiljenog fudbalskog kluba.

Tom prilikom Rubljov sa tribina stadiona Kapm Nou nije mogao da posmatra fudbal, ali ga to nije sprečilo da pozira za sjajne fotografije u pozadini čuvenog stadiona, a dobio je i dres sa svojim prezimenom.

Drugi teniser ATP trke rekao je zvaničnim medijima kluba da poznaje Đerara Pikea i da gleda Barsu kad god može, što je poslednji put učinio u pobedi ekipe Ronalda Kumana nad Atletik Bilbaom u finalu Kupa kralja.

Tokom njegove posete katalonskom gigantu bilo je vremena i za susret sa predsednikom kluba Đoanom Laportom što je takođe upriličeno fotografijom.

Neka se odmori velika trojka — Rus i Mađar su novi najveći rivali

Rubljov se „osvetio“ Federeru, ali – prestigao je i Đokovića

Posle Đokovića i Nadal doživeo šok – a za sve je „kriv“ Rus!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala