Kada vidiš Andreja Rubljova na terenu – beži!

© Sputnik / Aleksandr Galьperin / Uđi u bazu fotografijaAndrej Rubljov, ruski teniser
Andrej Rubljov, ruski teniser - Sputnik Srbija, 1920, 11.03.2021
Pratite nas
Andrej Rubljov prvi je teniser sveta još od 1990. godine koji je stigao do polufinala jednog turnira bez ijednog odigranog meča. Rus je prve dve runde turnira u Dohi preskočio tako što su dva rivala odustala od takmičenja zbog povreda.

Osmi teniser sveta i treći nosilac turnira u Kataru, u prvom kolu je bio slobodan, da bi njegov izlazak na teren sprečio Francuz Ričard Gaske predajom zbog povrede noge.

Nakon što je eliminisao našeg Dušana Lajovića na startu turnira i pobedio Južnoafrikanca Lojda Herisa u šesnaestini finala, Mađar Marton Fučovič odustao je od meča sa Rubljovim zbog povrede leđa. 

Izgleda da Mađaru prija katarsko sunce...

Na turnir u Dohi Rubljov je došao odmah nakon osvajanja osme titule u karijeri i četvrte uzastopne titule na turnirima ATP 500 kategorije trijumfom u Roterdamu.

Način na koji se Rus probija na svetskoj teniskoj sceni je impresivan, a po mišljenju mnogih on bi sigurno stigao do polufinala Dohe i da su mu Francuz i Mađar to dozvolili.

Ostaje da se vidi da li će nedostatak mečeva uticati na njegov ritam, ali ono što je sigurno to je da će svakako odmorniji dočekati Dominika Tima ili Roberta Bautistu Aguta u meču koji je na programu u petak.

Pokušali su da „nameste“ Đokovića, ali je Nadal odbio provokaciju

Fantastičan preokret Đerea, Karacev izveo potez turnira /video/

Novak: Velika imena će doći u Beograd

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala