„Hvala Novaku i srpskom narodu na vakcini!“

© Sputnik / Luka NikolićPogled na kompleks Srbija opena
Pogled na kompleks Srbija opena - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2021
Pratite nas
Teniski stručnjak Sven Gruneveld, nekadašnji trener Ane Ivanović i Marije Šarapove, vakcinisao se u Beogradu tokom Srbija opena i zbog toga zahvalio i srpskom narodu.

Greneveld je pre oko dve nedelje doputovao u prestonicu Srbije, a vreme je proveo poprilično produktivno.

Dan pre završetka Srbija opena otkrio je da je iskoristio pogodnost Srbija opena, kao i mnogi pre njega, i primio prvu dozu vakcine.

Novak Đoković reaguje na povredu u meču protiv Tejlora Frica na Australijan openu 2021. - Sputnik Srbija, 1920, 24.04.2021
Da li je jedini spas – vakcina?

„Želeo bih da se zahvalim Srbija openu, ATP turu, Denisu Živkoviću, Đorđu Đokoviću i posebno srpskom narodu što su nam ponudili priliku da se ovde vakcinišemo! Danas sam primio prvu dozu 'Fajzerove' vakcine“, naveo je Greneveld na Tviteru.

Holanđanin se na društvenim mrežama „porvao“ i sa kritičarima Srbija opena, koji ne veruju u uspešnu organizaciju turnira.

„U teniskom centru je sve besprekorno. Ovde sam više od dve nedelje i svo osoblje radi danonoćno kako bi se pobrinulo za igrače i sve ostalo. Ekipa koja je zadužena za teren je imala ogromnu bitku sa mnogo kiše tokom prve nedelje. Najbolji teren na svetu, A+ za Srbija open“, naveo je Greneveld.

​► Novakov okršaj sa Britancem – odbio je provokaciju i uporedio Rusiju sa Zapadom

Ništa nije isto bez Novakovih suza /foto, video/

„Nije bitno da li je Nole, ili neko drugi – Srbi i Rusi su jako slični“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala