Sergej kung-fu potezom skrivio penal, posle je bilo kasno za evrogol /video/

© AP Photo / Alfredo FalconeSergej Milinković-Savić
Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija, 1920, 23.04.2021
Pratite nas
Spektakularan meč 32. kola Serije A odigrali su Napoli i Lacio, a Sergej Milinković-Savić bio je deo te priče. Učestvovao je u golovima oba tima, da bi na kraju njegovi Rimljani bili poniženi u Napulju rezultatom 5:2.

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić, koji bi u letnjem prelaznom roku mogao da bude jedan od najinteresantnijih fudbalera, skrivio je penal već u šestom minutu susreta pod Vezuvom.

Napoli je izveo korner, stvorila se gužva u šesnaestercu gostiju i Sergej Milinković-Savić je nehotice u skoku, kung-fu udarcem, zakačio po licu Grka Kostasa Manolasa. Glavni arbitar u prvi mah to nije video, usledila je kontra nebeskoplavih, u kojoj je Lazari oboren ispred gola Pepea Rejne.

Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 22.04.2021
Mitrović je digao glas, a oni su ga „izdali“

Lacio je tražio penal, čekala se konsultacija iz VAR sobe, a onda je usledio šok. Sudija nije gledao prekršaj nad Lacarijem, već Sergejev kung-fu potez, te je pokazao na belu tačku, a precizan je bio Lorenco Insinje.

Hvatali su se za glavu fudbaleri rimskog kluba, ali spasa nije bilo. Trener Simone Inzagi je sve to pratio iz porodičnog doma jer je bio pozitivan na Covid-19.

Već u 12. minutu usledio je novi gol u mreži Lacija, nakon što je Politano poslao loptu u bliži ugao Rejninog gola.

Pravi spektakl i kanonada golova usledio je u drugom poluvremenu, u kojem je viđeno čak pet pogodaka na obe strane, te je derbi 32. kola Serije A žargonskim rečnikom došao „7 plus“.

​Napoli je na kraju slavio sa ubedljivih 5:2, a Sergeju je ostalo za utehu to što je postigao evrogol. Igrao se 74. minut kada je srpski vezista sa oko 20 metara prebacio živi zid Napolitanaca i lopta je završila u samim rašljama.

Bio je to osmi pogodak SMS-a ove sezone, od čega četvrti iz slobodnjaka. Lacio je posle devetog poraza u sezoni ostao šesti na tabeli, dok je Napoli peti i ima pet bodova više od Rimljana.

► Albanac i Bosanac na udaru stotina besnih navijača: „Dogodio se fizički napad“ /video/

► Projekat „bogatih“ na stubu srama

► „Razmišljam da kupim Mančester junajted, šta mislite?“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala