Mitrović je digao glas, a oni su ga „izdali“

© REUTERS / MARKO DJURICAAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 22.04.2021
Pratite nas
Menadžer Fulama Skot Parker ponovo je pričao o liderskim sposobnostima srpskog golgetera Aleksandra Mitrovića, ali svoje reči nije pretvorio u delo u mečevima u kojima su mu Mitrovićeve sposobnosti bile potrebne.

U nedavnom meču Premijer lige, Fulam je u 92. minutu doživeo poraz od Vulverhemptona, što je dodatno umanjilo Fulamove šanse da naredne sezone ostane u elitnom društvu.

Vezista Mario Lemina završio je u suzama nakon što je Adama Traore presudio Fulamu, a to je ujedno bio povod da Mitrović održi svojevrsni motivacioni govor saigračima, od kojeg se tresla svlačionica.

Jednostavno, ekipa koja se grčevito bori za opstanak u Premijer ligi, ne sme sebi da dozvoli da primi gol u 92. minutu i ostane bez važnog boda, koji bi lako mogao da je sačuva od ispadanja u Čempionšip.

​Upravo zbog toga menadžer Skot Parker je pred utakmicu sa Arsenalom na Emiratima, pričao o Aleksandru Mitroviću o čijem strastvenom govoru je prethodno pričao Lemina, kako je ekipi potrebno više takvih lidera.
Zlatan Ibrahimović pred meč Zvezde i Milana - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2021
E, to je Zlatan – spasao Zvezdu, a sebe „zakopao“

„To je ponašanje koje podržavam i koje priželjkujem od svojih fudbalera. To je nešto čega je sve manje, što gubimo svakodnevno u fudbalu. Mislim da u velikim timovima uvek imate igrače sa snažnim karakterom, ljude koji će govoriti i predvoditi ostale svojim primerom i to je ono što svi žele da vide. To je ono najvažnije - da tvoja dela prate ono što govoriš. Lako je pričati, ali potrebna nam je akcija. Liderske sposobnosti i snažan personaliti je ono što je nama najpotrebnije posebno u ovakvim situacijama. Lako je skrivati se od svega kada postane tešk, ali baš tada moraš da ustaneš“, poručio je menadžer Fulama Skot Parker.

​Ali, da sve bude još gore, fudbaleri Fulama su i u narednom ligaškom meču, protiv Arsenala, imali tri boda „u džepu“ pošto su golom Madže iz penala imali prednost sve do 97. minuta.

Međutim, i u tom duelu se desio peh timu sa Krejven Kotidža, pošto je mladi engleski reprezentativac Edvard Nketija pogodio mrežu Alfonsa Areole u 97. minutu utakmice.

Interesantno je i da Parker na pomenutom susretu nije dao priliku lideru u kojeg se kune – Aleksandru Mitroviću...

Standings provided by SofaScore LiveScore

► Slučaj „Recko“ zaprepastio srpski fudbal /video/

► Šta se dešava kada Lalatović ode na bolovanje? /video/

► Zašto je eliminacija Dinama iz Evrope obradovala fudbalsku Srbiju?

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala