Šta se dešava kada Lalatović ode na bolovanje? /video/

© Foto : Jutjub / Elta HDNenad Lalatović
Nenad Lalatović - Sputnik Srbija, 1920, 17.04.2021
Pratite nas
Vojvodina se na gostovanju u Bačkoj u okviru 32. kola Superlige pojavila bez šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića i pobedila! Harizmatični trener Novosađana prethodno je najavio da zbog zdravstvenih problema neće biti u stanju da bude uz ekipu.

TV Arena sport koja prenosi utakmice domaćeg prvenstva, a pokrivala je i prenos uživo iz Bačke, prenela je da se Nenad Lalatović ne oseća dobro, da je bolestan i da je to razlog što nije na klupi Vojvodine u Bačkoj Palanci.

​S obzirom na to da je prvi trener bio sprečen zbog više sile da bude na klupi, novosadsku „staru damu“ vode njegovi pomoćnici Dragan Šarac i Vidak Bratić, a upravo je Šarac bio „šef“ protiv Bačke.

Ipak, Lalatovićevo odsustvo nije sprečilo Vojvodinu da dođe do jubilarne 20. pobede u Superligi, i da sa 66 bodova bude treća na tabeli iza lidera Crven zvezde i Partizana. Tim sa „Karađorđa“ je na poluvremenu imao dva gola prednosti zahvaljujući dvostrukom strelcu Miodragu Gemoviću, dok je Miloš Zličić pogodio za domaćina u nastavku i meč je završen rezultatom 1:2 (0:2).

Zlatan Ibrahimović pred meč Zvezde i Milana - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2021
E, to je Zlatan – spasao Zvezdu, a sebe „zakopao“
Mnogi su u prvi mah pomislili da se nešto krije iza Lalatovićevog nepojavljivanja u Bačkoj, jer je prošle nedelje uzburkao javnost izjavom da na kraju sezone napušta Vojvodinu, ali je očigledno po sredi loše zdravstveno stanje.

Ono što bi moglo i trebalo da zabrine sve navijače Novosađana, jeste što naredni meč Vojvodina igra protiv Partizana 21. aprila u polufinalu Kupa Srbije i pitanje je da li će Lalatović biti spreman, kao i jedan od najiskusnijih fudbalera tog kluba - Nikola Drinčić, koji takođe nije putovao s ekipom u Palanku zbog bolesti. Inače, pojedini ljudi iz domaćeg fudbala smatraju da je Vojvodina oštećena prilikom žreba za polufinale kupa.

​Bio je to prvi put ove sezone da je bivši reprezentativac Crne Gore i jedan od najiskusnijih fudbalera u Superligi propustio utakmicu. Drinčić je konstantno starter i neizostavan je šraf u Lalatovićevoj mašineriji, uprkos činjenici da ima 36 godina.

► Partizan preokretom koliko-toliko zadržao korak za Zvezdom /video/

► Bomba iz Italije uzdrmala Zvezdu: Stanković pregovarao sa Sampdorijom, u sve je uključen i Mihajlović

► Zašto je eliminacija Dinama iz Evrope obradovala fudbalsku Srbiju?

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala