Legenda italijanskog fudbala: Prodao bih Halanda i kupio Vlahovića

© AP Photo / Darko VojinovicDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2021
Pratite nas
Kristijan Bobo Vijeri, legendarni napadač Intera, pričao je u superlativu o srpskoj gol-mašini Dušanu Vlahoviću koja dominira Apeninima! On je čak svrstao napadača Fjorentine u top tri špica, zajedno sa Erlingom Holandom iz Borusije i Kilijanom Mbapeom iz Pari Sen Žermena.

Sve ono što Dušan Vlahović u kontinuitetu radi u Seriji A ove sezone nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Iz dana u dan Fjorentini se javljaju novi zainteresovani klubovi, a predsednik zadovoljno trlja ruke i poručuje da Srbin neće otići za manje od 50 miliona evra.

​Navodno, i Real i Liverpul su posle Milana, Lajpciga, Atletiko Madrida, Totenhema i Arsenala pokazali interesovanje za Vlahovića. I to nikoga ne bi smelo da čudi, pošto je Srbin već na koti 15 kada su u pitanju postignuti golovi ove sezone, a na to treba dodati još dve asistencije.

Poslednja dva gola postigao je u porazu od Atalante (2:3) minulog vikenda.

Baš zato je Kristijan Vijeri na kanalu „Bobo TV" poručio da je Vlahović među tri mlada napadača Starog kontinenta.

Brazilski fudbaler Nejmar u duelu sa igračima Bajerna  - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2021
Evropa dobija novog šampiona – PSŽ eliminisao Bajern!
„Vlahović? Mislim da je posle Holanda i Mbapea jedan od najjačih u Evropi. Sećate li se gola koji je dao Interu? Meni je i dalje pred očima. Momak ima snagu, tehniku, kvalitet. Odlično igra nogama, kao i svi Srbi, koje zovu Brazilcima s Istoka“, izjavio je Vijeri.

Bivši napadač koji je osim Intera, branio boje Juventusa, Atletiko Madrida, Lacija i brojnih drugih klubova, imao je i poruku za čelnike Borusije Dortmund.

„Da sam na njihovom mestu, prodao bih Holanda i kupio Vlahovića. On je pravi igrač, jedan od najboljih na toj poziciji u svom uzrastu. Pričao sam to još na početku sezone kada nije bio na terenu“, pohvalio se Kristijan Vijeri koji očigledno „ima nos“ da namiriše buduće zvezde svetskog fudbala.

► I robot zna da zakaže /foto/

► Srbija se plasirala na virtuelno Evropsko prvenstvo

► Otkaz za sudiju koji je „pomogao“ Srbiji! /foto/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala