Englezi su za „kralja“ pripremili – Titanik?!

Pratite nas
Spektakl u najavi očekuje se večeras od 21 čas kada će u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona snage odmeriti Liverpul i Real Madrid (1:3 prvi meč). Interesantnu uvertiru ima susret na čuvenom Enfildu, s obzirom na to da su Englezi smestili igrače kraljevskog kluba i kompletnu ekspedisciju u hotel po imenu - Titanik.

Španski mediji objavili su informaciju da stručni štab i igrači Real Madrida borave u hotelu Titanik u Evertonu, a simbolika je da je revanš između Liverpula i kraljevskog kluba zakazan baš za 14. april, dan kada je pre 109 godina najveći brod, koji je isplovio iz luke u Sautemptonu, udario u santu leda i na kraju je završio na dnu Atlantskog okeana

Tog kobnog, 14. aprila 1912. godine, na „Titaniku“ je poginulo više od 2.500 ljuti i pomenuta tragedija smatra se najvećom u istoriji kada su brodovi u pitanju.

​Previše koincidencije, a Englezi su pronašli način da naprave nesvakidašnju uvertiru za jedan tako bitan meč, u kojem imaju pakleno težak zadatak da nadoknade dva gola zaostatka iz Španije.

Brazilski fudbaler Nejmar u duelu sa igračima Bajerna  - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2021
Evropa dobija novog šampiona – PSŽ eliminisao Bajern!

Ostaje da se vidi da li će aktuelni šampion Premijer lige, i osvajač Lige šampiona pre dve sezone, uspeti da budu na visini zadatka i da predvođeni Salahom, Firminom i ostalim asovima mogu da pokvare računicu Zidanovoj mašineriji, kao i kako će kralj da reaguje na izbor hotela i zamku zvanu - Titanik.

Podsetimo, Real je u odličnoj formi, savladali su „redse“ na krilima Karima Benzeme i Tonija Krosa, što im je kasnije dalo „vetar u leđa“ da slave u El klasiku protiv Barselone rezultatom 2:1 i u potnosti se vrate u šampionsku trku u Primeri.

U drugom večerašnjem četvrtfinalu elitnog takmičenja, sastaju se Borusij Dortmund i Mančester siti, a Englezi su u prvom odmeravanju snaga slavili 2:1.

► Legenda italijanskog fudbala: Prodao bih Halanda i kupio Vlahovića

Otkaz za sudiju koji je „pomogao“ Srbiji! /foto/

► I robot zna da zakaže /foto/

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala