Košarkaši Partizana odlučili kako da se suprotstave koroni

© Foto : ABA / KK Partizan / Dragana StjepanovićKošarkaši Partizana
Košarkaši Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2021
Pratite nas
Košarkaši Partizana biće vakcinisani protiv virusa Covid-19 u ponedeljak, 12. aprila, saopšteno je na zvaničom sajtu crno-belih.

Pauzu između utakmica regionalne ABA lige, crno-beli će iskoristiti za imunizaciju, pa će u popodnevnim časovima primiti vakcine u Institutu „dr Milan Jovanović Batut“. 

​Osim što pomenutim činom rade na imunizaciji ekipe, košarkaši Partizana žele da pošalju poziv građanima Srbije da se vakcinišu i da na taj način pruže svoj doprinos u borbi protiv pandemije virusa koja svetu zadaje ogromne probleme duže od godinu dana.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2021
Jokićeva totalna dominacija: Tripl-dabl za tri četvrtine i nevericu „ludog Srbina“ /video/

„Iskoristili smo prvi pogodan trenutak za vakcinaciju igrača i članova stručnog štaba, što smatramo veoma važnim kako za svakog od njih pojedinačno, tako i pred nastavak sezone. Istovremeno, želim oda ovim činom pozovemo sve naše sugrađane da se vakcinišu i na taj način zaštite sebe i svoju okolinu i pomognu čitavom društvu da što pre pobedimo ovu pandemiju, odnosno da se vratimo normalnom životu. Ovom prilikom, želim da se u ime KK Partizan zahvalim Institutu 'dr Milan Jovanović Batut' i v.d. direktorki, dr Verici Jovanović na tome što su nam nebrojeno puta od početka pandemije izašli u susret i pomagali da što lakše prebrodimo sve komplikacije koje nam je pandemija donela. Saradnja koju imamo sa Institutom, ove sezone nam je bila od neprocenjivog značaja“, izjavio je Ostoja Mijailović, predsednik Partizana.

► Srpsko čudo ruši sva pravila u Americi /foto, video/

► „Sve ih testirajte na drogu“: Amerikanac besan zbog ponižavanja Jokićevog „Robina“

► Partizan razbio Pantere uz briljantnu partiju mlade nade /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala