Javor bacio Zvezdi rukavicu u lice: U društvu smo Milana i Hofenhajma

© Foto : FK Crvena zvezdaFudbaleri Zvezde
Fudbaleri Zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2021
Pratite nas
Javor će u 31. kolu Superlige u nedelju od 15 časova ugostiti šampiona Srbije Crvenu zvezdu, a ono što je interesantno jeste da tim iz Ivanjice može da se pohvali činjenicom da u prethodna dva navrata nije izgubio od lidera.

Poznato je da su administratori Javorovih društvenih mreža originalni i često šaljivi, ali pre svega rukovode se činjenicama.

Tako je pred dovoboj sa Crvenom zvezdom na njihovom Tviter profilu osvanulo da je Javor u lepom društvancetu, sa slavnim Milanom i Hofenhajmom, klubovima koje crveno-beli nisu pobedili.

​Zvezda je na Marakani sa roso-nerima odigrala 2:2, na San Siru bilo je 1:1, dok je sa Hofenhajmom na stadionu „Rajko Mitić“ remizirala u meču bez golova. Upravo su Javor i Zvezda u prvom delu sezone odigrali 0:0 na Marakani, dok je u drugom delu prošle sezone u Ivanjici rezultat bio 1:1.

Real Sosijedad Kup kralja - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2021
Pehar Kupa kralja stigao i u bolnicu /video/

S obzirom na to da je kaznena ekspedicija Dejana Stankovića u prošlom kolu u derbiju pobedila Partizan golom Mirka Ivanića, kao i da je ubedljivo prva, bez poraza ove sezone, jasno je da Javor ima čime da se diči, jer u dva prehotdna meča ne zna za poraz i primio je samo jedan gol.

Ipak, ovakva najava na društvenim mrežama može da motiviše Kataija i drugove, koji su prema kladionici, izraziti favoriti, i sve osim njihovog trijumfa bilo bi ravno novoj senzaciji.

Takođe, i Dejan Stanković je posle 164. večitog derbija poručio da njegova ekipa u sledećem meču ide na sva tri boda.

„Bilo bi neozbiljno i nedopustivo da ne potvrdimo brejk posle pobede nad Partizanom. Idemo i sledeću da dobijemo. Nema opuštanja, nema spuštanja garda, znaju to i momci. Hoćemo da budemo pravi do kraja, do 25. maja“, poručio je strateg srpskog šampiona, koji ima 86 bodova, dok su Ivanjičani 12. sa 37 bodova.

► Partizan je izgubio derbi i titulu, ali je dobio nešto neprocenjivo /video/

► Nova tragedija u najstarijem ruskom klubu

► Lalatović besneo na konferenciji: Nisam ni glup, niti lud, neka svi znaju – odlazim! /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala