Pehar Kupa kralja stigao i u bolnicu /video/

© AP Photo / Alvaro BarrientosReal Sosijedad Kup kralja
Real Sosijedad Kup kralja - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2021
Pratite nas
Real Sosijedad potezima van terena ne prestaje da oduševljava fudbalsku planetu. Nakon što je trener Imanolo Alguasil, na konferenciji pokazao čistu emociju i odelo zamenio dresom plavo-belih iz San Sebastijana, povodom osvajanja Kupa kralja posle 34 godine, sada su oduševili igrači.

​​Naime, fudbaleri Real Sosijedada su se dan posle istorijskog uspeha spakovali i otišli u lokalnu bolnicu u San Sebastijanu, kako bi doneli pehar lekarima da zajedno proslave veliki uspeh.

Pažljivo su odabrali trenutak, pojavili su se u pola 10 ujutru kako bi izbegli moguću gužvu i okupljanje navijača što je strogo zabranjeno u vreme pandemije korona virusa.

Predvođeni predsednikom Hoakinom Aperibejom i trenerom Imanolom Alguasilo, igrači Ojarzabal, Iljaramendi, Merino i ostali predali su pehar istinskim junacima, pravim šampionima, ljudima koji se svakodnevno bore s nevidljivim neprijateljom.

​I tada je mogla da se vidi ona prava emocija, lekari su bili oduševljeni. Doktori i sestre visoko su podigli pehar, poskakivajući od radosti zbog uspeha voljenog kluba.

Podsetimo, Real Sosijedad je u finalu Kupa kralja pobedio Atletik Bilbao rezultatom 1:0. 

► Partizan je izgubio derbi i titulu, ali je dobio nešto neprocenjivo /video/

► Čitanjem sa usana je utvrđeno – nije bilo rasizma /foto/

► Nokaut – rešenje malog Holanđanina za „lopovski“ princip fudbalske igre /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala