Genocidna stremljenja Srba i nemački ambasador Šib

© AP PhotoLogor Aušvic
Logor Aušvic - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2021
Pratite nas
„Problem je bio pronaći rešenje za Kosovo, prethodno su primenjena sva diplomatska sredstva. Bilo je neophodno da bi se sprečila humanitarna katastrofa i genocid na Kosovu“, izjavio je ambasador Nemačke Tomas Šib. Nit je moglo kraće, nit više.

Rekao nam je čovek lepo u lice da nas je NATO 78 dana gađao „tomahavcima“ jer je to bilo neophodno. Neizbežno! I, verovatno, za naše dobro! Već imaju spremnu etiketu koju njegovi (mada im ne ide baš) žele da nam zalepe još od Srebrenice, pa bi još jedan „počinjeni“ genocid bio mnogo za nas. Ne bismo mogli da trpimo sebe i preživimo svoju savest da smo ga počinili, pa su oni brže-bolje rešili da nas spasu – od nas samih. Zato su nam sasuli bombe na glave. Zato su nas ubijali. Zato su bacili tone osiromašenog uranijuma, od kog i danas umiremo, zajedno s tim istim Albancima koje su štitili na Kosovu.

Zato su nam rušili mostove, gradove, fabrike, televiziju, ubijali civile…

Ako niste znali, mala Milica Rakić (3) je baš tih dana planirala da izvrši genocid na Kosovu i Metohiji, ali eto, nije stigla, jer su Nemci sa svojim saveznicima rešili da ekspresno nađu „rešenje“.

I Julija Brudar (10) i njena sestra Olivera Maksimović (13) i Miroslav Knežević (13) iz Murina su takođe isto planirali. I njih su zaustavile u njihovim zverskim namerama NATO trupe – jednom, za sva vremena.

A ne, možda i nisu, nego su bili kolateralna šteta? Sigurno je u Murinu od onih 500 stanovnika bilo bar stotinu sa velikim genocidnim planovima. Vidoviti NATO je to! Oni ionako najbolje znaju. I šta planiramo, i šta ćemo uraditi i šta je najbolje za nas.

Nemačka zastava  - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2021
Poruka zvanične Nemačke: Bombardovanje Jugoslavije bilo potrebno da bi se sprečio genocid na Kosovu

Vaša ekselencijo, da li ste naučili makar malo o zemlji u kojoj radite i o zemlji iz koje dolazite? Da li znate da je ovaj narod bio poslednja linija odbrane Evrope od najezde Osmanlija? Da li znate da je ovaj narod u dva svetska rata izgubio 30 posto muške populacije boreći se protiv fašizma? Da li je Hitler bio Srbin?

Da li ste čuli za mesto napravljeno za sistemsko uništavanje stanovništvaAušvic? Znate li da je u njemu prema zvaničnim podacima ubijeno 1,3 miliona ljudi, od čega 1,1 milion Jevreja?! Da je načelnik logora Rudlof Hes na suđenju rekao da je tu ubijeno čak 2,5 miliona ljudi? Da li su ga možda napravili Srbi? Uklapa li vam se ta slika u definiciju genocida, ili ne?

Da li ste nekad pročitali naredbu sa početka 20. veka general-pukovnika Lotara fon Trotea koja glasi: „Unutar nemačkih granica će svaki pripadnik Herero i Nama naroda (radi se nemačkoj koloniji na prostoru današnje Namibije, koja se zvala Nemačka jugozapadna Afrika) sa oružjem ili bez njega, sa stokom ili bez nje - biti ustreljen. Dozvolite da se puca i na žene i na decu. Neophodno je uništiti naciju kao takvu“. A za to je dobio podršku cara Vilhelma II. Oni su bili takođe „grozni Srbi“? Liči li vam ovo, makar malo, na genocidnu ideju?

© Foto : Javno vlasništvoPrikaz borbe između naroda Herero i Nemaca
Genocidna stremljenja Srba i nemački ambasador Šib - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2021
Prikaz borbe između naroda Herero i Nemaca
Neophodno je bilo, kažete! Zločin je bio neophodan! Genocidom se sprečava genocid?! Zanimljiva je ta zapadna demokratija kojoj nas učite, gospodine Šib...

Već znamo, Vaša ekselencijo, da je vaš ministar odbrane Rudolf Šarping na najgnusniji način zloupotrebio fotografije Heninga Henša, nemačkog policajca u ulozi posmatrača OEBS-a na Kosovu i Metohiji, i prevario čitavu Nemačku da se u selu Rugovo desio masakr nad civilnim albanskim stanovništvom, a ne borba između terorista OVK-a i srpskih jedinica, i tako dobio dozvolu Parlamenta da nas bombardujete. Hoćete li nam reći zašto je ta monstruozna laž bila neophodna?!

Da se pokaže kako UN više ničemu ne služe? Da se pokaže kako NATO-u niko ne može ništa, a NATO može sve? Kako međunarodno pravo važi za sve druge osim za Alijansu? Ili je možda bilo neophodno da se pripremi teren za još jedan Ramštajn u vidu Bondstila i približi se Rusiji? Ili da se napravi „siva zona“ za tranzit droge i ljudi između Azije i Evrope? Da se naprave kampovi za obuku terorista, koji su preko potrebni kao opravdanje kad se bude tražilo neko novo „rešenje“?

Zastave Nemačke i Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2021
Nemačka obelodanila kako u stvari doživljava Srbe kao naciju

Zaista bismo voleli da saznamo od vas, za šta je tačno to bilo neophodno?

Da shvatimo da moramo da slušamo starije, pametnije i „vidovite“, inače... Neke nove fotografije u nemačkim trezorima sigurno čekaju da budu obnarodovane i pokažu svetu „šta se tu zaista desilo”.

A ako budemo dobri i poslušni, kao nagradu, jednog dana će nam i oprostiti što su nas bombardovali. Imamo čemu da se nadamo…

Ali do tada, moraćemo da žmurimo i verujemo Pilatima dok peru krvave ruke – nemušto tražeći opravdanja.

► Zašto je Šib izmislio genocid

► Nemačka obelodanila kako u stvari doživljava Srbe kao naciju

► Poruka zvanične Nemačke: Bombardovanje Jugoslavije bilo potrebno da bi se sprečio genocid na Kosovu

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala