Vulin o potezu Krivokapića: Pokazao je da mu nije stalo do Srba!

© Tanjug / RADE PRELICAleksandar Vulin
Aleksandar Vulin - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2021
Pratite nas
Ministar policije Aleksandar Vulin reagovao je na najnoviju odluku premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića.

“Premijer Krivokapić je još jednom pokazao da mu nije ni malo stalo do toga šta misle i osećaju i Srbi i Srbija. I dobro što je to uradio, poruku smo razumeli, po njoj ćemo i postupati. Pokazao je da mu nije stalo do Srba”, rekao je ministar Vulin.

Dodao je da oni koji mrze Srbe uvek nađu zajednički jezik:

„Ne bi me čudila da u antisrpskoj politici potraži podršku Mila Đukanovića. Oni koji mrze Srbe se uvek prepoznaju i na kraju nađu zajednički jezik”, zaključio je on.

Podsetimo, crnogorski premijer Zdravko Krivokapić zatražio je ostavku i pokrenuo postupak smene ministra pravde Vladimira Leposavića zbog stavova o Srebrenici

Leposavić je ranije izjavio da će priznati da je u Srebrenici počinjen zločina genocida „kada se to nedvosmisleno utvrdi“ i osporio je legitimitet suda u Hagu gde je suđeno za Srebrenicu.

Krivokapić je rekao da je tražio ostavku Leposavića, a potom pokrenuo zakonsku proceduru razrešenja. Krivokapić kaže da je poslao poruku Leposaviću „da treba sam da se vadi iz onoga što je zakuvao“ smatrajući da će njegova izjava biti takva da može da amortizuje ono što je rečeno.

O izjavi ministra Leposavića i reakcijama na nju, kao i o njenom pravnom utemeljenju u emisiji „Prorok“ govorio je Dušan Proroković:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala