Stanojević upozorio: Ne idem na derbi, ako ne pobedimo Metalac

© Foto : Youtube/FK Partizan BeogradAleksandar Stanojević, trener FK Partizan
Aleksandar Stanojević, trener FK Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 02.04.2021
Pratite nas
Aleksandar Stanojević, trener fudbalera Partizana, je pričajući o najavi utakmice 29. kola Superlige sa Metalcem u Humskoj (19.05), poručio da neće doći na derbi 7. aprila ukoliko njegov tim ne upiše sva tri boda protiv tima iz Gornjeg Milanovca.

Crno-beli imaju devet bodova zaostatka u odnosu na večitog rivala, pa ne čudi Stanojevićeva izjava da se neće pojaviti na stadionu „Rajko Mitić“ u slučaju kiksa.

Činjenica je da bi zaostatak od 10 ili 12 bodova, u slučaju da Crvena zvezda upiše trijumf u 29. kolu, bila nedostižna do kraja šampionata i da bi titula i četvrti rekordni put zaredom završila u Ljutice Bogdana.

​„Najteže utakmice su pre i posle derbija. Imali smo situaciju da smo jesenas remizirali sa Metalcem, potom i u derbiju, a onda izgubili u Nišu. Zato i kažem, šta mi znači da igramo derbi ukoliko ne pobedimo u subotu? Imamo još četiri dana do derbija i nema potrebe da se odmaraju igrači. Igraćemo sa najjačim sastavom, uz pomenuti problem da dva igrača još nisu došla iz reprezentacija. Ima umornih igrača i zato možda želi mda izvedem sveže, najspremnije igrače. Poručio sam stručnom štabu da neću ni da idem na derbi ako ne pobedimo Metalac“, zapretio je Aleksandar Stanojević.

Mitar Mrkela - Sputnik Srbija, 1920, 02.04.2021
Ekskluzivno: Mitar Mrkela novi predsednik FSS?

Dvojica pomenutih fudbalera Partizana, koji se još nisu pojavili u Humskoj, zbog reprezentativnih obaveza su Bibras Natho i Takuma Asano.

„Nisam ih još video. Sigurno da su umorni, jer smo i pre njihovih obaveza igrali u ritmu sreda-subota. Ne znamo još zato ko će da igra, pošto ne znamo u kakvom su stanju. Videćemo na treningu kakva je situacija“, izjavio je trener crno-belih. 

► Gotova aukcija: Malom Gavrilu 7,5 milona dinara od Ronaldove kapitenske trake

► Bivši fudbaler Intera pretukao roditelje, uhapšen u krvi napao i policiju /video/

► Dok Hrvati padaju, a Srbi se podižu – lekcije svima stižu iz Severne Makedonije /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala