Bivši fudbaler Intera pretukao roditelje, uhapšen u krvi napao i policiju /video/

© Sputnik / Vitaliй Belousov / Uđi u bazu fotografijaFredi Guarin
Fredi Guarin - Sputnik Srbija, 1920, 02.04.2021
Pratite nas
Fredi Guarin, nekadašnji fudbaler milanskog Intera, uhapšen je u Kolumbiji pošto je prijavljeno da je fizički napao svoje roditelje.

Nekada sjajni vezista je uhapšen u očajnom stanju, obliven krvlju, a na snimku se vidi da je pokušao da se obračuna i sa pripadnicima policije.

Njega su policajci morali da iznesu iz porodične kuće pošto su njegovi roditelji prijavili nasilje, ali ga je bilo vrlo teško smiriti.

​Guarin se sukobio sa policijom i ispred bolnice u Medeljinu, zahtevao je da ne bude sniman i nadležni su ga jedva smestili na nosila.

​„Napao je roditelje, oni su tražili pomoć policije. Policajci su primetili ljude sa povredama u porodičnoj kući i izneli su ga napolje“, rekao je policijski general Horhe Vargas.

Zabrinjavajući incident se dogodio svega nekoliko dana pošto je 34-godišnji fudbaler tražio odsustvo od svog kluba, Milonariosa.

„Sa žaljenjem smo prihvatili informaciju o incidentu. Šaljemo podršku njegovoj porodici“, navedeno je u saopštenju kluba.

Kolumbijski mediji su preneli i navode da je Guarin bio pod uticajem supstanci, te da je prebačen na toksikološki pregled, a protiv njega će biti podnete i odgovarajuće prijave.

► „Kosovo je Srbija“ – građani Španije jakom porukom ispratili kosovske separatiste /foto/

► Piksi nije zaboravio sve batine koje je Mitrović istrpeo zbog Srbije /video/

► Dok Hrvati padaju, a Srbi se podižu – lekcije svima stižu iz Severne Makedonije /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala