Piksi je stavio tačku na priče o Ronaldu – šta se beše desilo u Beogradu 2019. godine? /video/

© Foto : Marko Metlaš / FSSReprezentivci Srbije i selektor Dragan Stojković Piksi
Reprezentivci Srbije i selektor Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2021
Pratite nas
Dragan Stojković, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, na konferenciji za medije pred utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Azerbejdžana stavio je tačku na diskusiju o meču protiv Portugalije.
Dani Makeli - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2021
Oglasio se sudija kojeg slavi Srbija – zbog Ronalda je napravio novu grešku!

Srpski tim je meč završio rezultatom 2:2, ali je rival mogao da dođe do pobede, da je u finišu duela priznat pogodak Kristijana Ronalda.

Lopta jeste prešla gol-liniju, iako je Stefan Mitrović, defanzivac Srbije, uspeo da spreči da ona stigne do mreže, ali arbitri nisu imali dobar ugao da vide celu situaciju.

Pogodak nije priznat, Ronaldo je burno reagovao, bacio kapitensku traku i napustio teren, posle čega su negodovali i iz kompletnog tima Portugalije.

Ta tema je Stojkoviću nametnuta i u Azerbejdžanu, uoči utakmice trećeg kola kvalifikacija koja se igra u utorak od 18.00.

Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 28.03.2021
Vratio se penal protiv Švajcarske... Bravo, Srbijo, hvala sudijo!

„Utakmica se završila 2:2 i ne želimo više da razmišljamo o tome. Skoncentrisani smo isključivo na duel protiv Azerbejdžana, to nam je sada najvažnije. Ali, ako se već bavite onim što je prošlo i ako poredite sporne situacije, podsetiću vas da je Ronaldo u prethodnom ciklusu kvalifikacija dao gol protiv Srbije iz čistog ofsajda. Greške su deo igre, dešavaju se svima. I onda se govori o izvinjenju, o sreći i tako dalje i tako dalje… Sve je to fudbal. Ne želimo da gubimo vreme razmišljajući o stvarima koje su prošle. Interesuje nas samo ono što sledi, a to je utakmica u utorak uveče protiv Azerbejdžana", jasan je bio Stojković.

Meč u kom je Ronaldo postigao gol iz ofsajda odigran je 8. septembra 2019. godine, na stadionu Crvene zvezde u Beogradu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a gosti su pobedili sa 4:2.

Selektor je govorio o planu za sledeći meč.

„Igrači će upozorenje dobiti večeras. Nismo još pričali o utakmici, to ćemo uraditi večeras, ali oni su dovoljno pametni da shvate da ne postoji nijedna laka utakmica bez obzira na ime protivnika. Naravno, sa moje strane dobiće informacije koje su potrebne za ovakvu utakmicu. Lično smatram da je ovo jedna ekstremno teška utakmica, ekstremno težak protivnik i sa tim saznanjem mi moramo ući u utakmicu. Ući, odigrati je i završiti je na način na koji mi to želimo. Samo uz najozbiljniji pristup", naveo je Stojković.

► U redu, lopta je prešla, ali — preko čega su Srbi sve prešli? /video/

► Hteo je da bude Ronaldo, ali sada može da se ponosi svojim srpskim imenom

► Bog, lopta i Srbija — sve što treba jednom dečaku iz naroda da zaplače od sreće

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala