Hteo je da bude Ronaldo, ali sada može da se ponosi svojim srpskim imenom

© AP Photo / Daniel ColeSrpski fudbaler Nemanja Radonjić
Srpski fudbaler Nemanja Radonjić - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2021
Pratite nas
Nemanja Radonjić je sa dve fantastične asistencije u važnoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo Srbiji protiv Portugalije obezbedio remi. Time je pokazao da i te kako može da stane rame uz rame svog idola Kristijana Ronalda i da se ponosi svojim srpskim imenom.

Bivši fudbaler, između ostalog i Crvene Zvezde u subotu je odigrao verovatno najbolji meč za nacionalni tim. Njegova dodavanja Aleksandru Mitroviću i maestralni dribling petom za asistenciju Filipu Kostiću odvela su reprezentaciju Srbije na prvo mesto Grupe A ispred favorizovane Portugalije.

Takođe, njegovo poigravanje sa portugalskom odbranom u 65. minutu, koje nažalost nije nagrađeno golom, još dugo će se prepričavati.

Dvadesetpetogodišnji reprezentativac Srbije koji je trenutno na pozajmici u berlinskoj Herti, dolaskom u Olimpik iz Marseja odabrao je dres sa brojem 7, po uzoru na legendu portugalskog i svetskog fudbala, Kristijana Ronalda.

Stefan Mitrović gol - Sputnik Srbija, 1920, 28.03.2021
U redu, lopta je prešla, ali — preko čega su Srbi sve prešli? /video/
„Zato što mi je omiljeni broj i nosim ga od malena i od malena mi je idol Kristijano Ronaldo, pa zbog toga“, rekao je tada.

A sada je pokazao da i te kako može da parira Ronaldu i njegovim saborcima, i pomogne Orlovima u borbi za plasman na svoje drugo Svetsko prvenstvo u karijeri.

Kralj „pokorio“ tzv. Kosovo, sledi sportsko-politički rat sa Španijom

Vratio se penal protiv Švajcarske... Bravo, Srbijo, hvala sudijo!

Zbog Bogdana i Amerika zna za Mitrovićeve suze /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala