Lečić: Povlačim se sa čela pokreta Demokrate Srbije

© SputnikBranislav Lečić
Branislav Lečić - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2021
Pratite nas
Glumac i političar Branislav Lečić objavio je da se, zbog optužbi za silovanje koje je protiv njega iznela glumica Danijela Štajnfeld, povlači sa čela pokreta Demokrate Srbije.

Lečić je u objavi na Fejsbuku naglasio da je to njegova lična borba za odbranu integriteta, imena i profesionalnog ugleda. 

Branislav Lečić u predstavi Kad su cvetale tikve Beogradskog dramskog pozorišta - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2021
Glumci potpisali peticiju, Lečić privremeno udaljen iz predstave posle optužbi za silovanje /video/

"Kako ova moja borba za istinu ne bi nanosila štetu svima onima sa kojima učestvujem u borbi protiv ovog zlokobnog režima, povlačim se sa čela pokreta Demokrate Srbije. Ovo je moja lična borba za odbranu svog integriteta, imena i profesionalnog ugleda i ne želim da opterećuje sve one koji su iskreni borci za normalnu, slobodnu i demokratsku Srbiju", objavio je Lečić na Fejsbuku.

Lečić se pre ovoga video porukom obratio javnosti. 

Naravno da ću se odazvati pozivu Tužilaštva, gde sam pozvan u svojstvu građanina, a ne optuženog. Ja sam u medijima već osuđen kao silovatelj, monstrum, nasilnik, predator, podlac, licemer, rekao je Branislav Lečić povodom poziva da u policiji u petak da izjavu o navodima glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala