Zlatan objasnio zašto voli Novaka /video/

© AP Photo / Nousha SalimiNovak i Zlatan
Novak i Zlatan - Sputnik Srbija, 1920, 24.03.2021
Pratite nas
Novak Đoković suvereno vlada teniskom planetom, a Zlatan Ibrahimović je svojevrsni fenomen, s obzirom na to da u 40. godini na terenu ko od šale postiže golove i izgleda kao mladić. Pomenutu balkanski duo neguje prijateljstvo duže od deceniju, a Šveđanin bosanskog porekla Noletove pobede slavi na srpskom!

Obojica su velemajstori u svom poslu i obojica potiču s Balkana. Krasi ih iskrenost, talenat, spontani su, a neretko zna da im proradi živac i da iz inata samelju protivnika.

Zato ne treba da čudi što je Zlatan Ibrahimović pričajući o Novaku Đokoviću, s kojim je čak svojevremeno i ukrstio rekete, govorio u superlativu, kao i o njihovom prijateljstvu koje traje oko 13 godina.

Napadač Milana je, dok je bio član Pari Sen Žermena, gledao uživo mečeve Novaka Đokovića na Rolan Garosu, a trijumfe je proslavljao uz povik: 'ajmooo'.

„Mi smo dobri prijatelji, i održavamo kontakt. Pratimo jedan drugoga, radujemo se međusobnim uspesima. Presrećan sam zbog Novaka jer se vratio iz povrede da bude broj jedan, tamo gde i i pripada. Odigrali smo partiju tenisa, ali sam ja sigurniji kada imam loptu u nogama, nikako reket u rukama. Moja deca su ga upoznala i bila su impresionirana njime. Oni ne igraju tenis, treniraju fudbal i MMA, ali su bili oduševljeni što su ga upoznali“, poručio je Ibrakadabra u jednom od intervjua.
Novak Đoković tokom finala Australijan opena 2021. - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2021
Đoković odustao od Majamija!

Ono što Ibrahimovića posebno fascinira kod Novaka, jeste što je čvrsto na zemlji, uprkos neverovatnim rezultatima koje postiže i što pomera granice, te ispisuje istoriju belog sporta.

„On je divan momak. Osoba koju vidite na TV je takođe i ista osoba u realnom životu. Neki sportisti su drugačiji na TV, i u realnom životu, ali Đoković je u obe sfere i zbog toga ga volim. On je zabavan, dobar momak, pleni pozitivnom energijom i lako je družiti se sa njim“, istakao je Zlatan niz komplimenata na račun prvog tenisera sveta.

► Andrej Rubljov je najveća žrtva „Federerovog sistema“

► U Njujorku je bio glavni bez Đokovića, ali je slavu pretvorio u noćnu moru

► Rus briljira – preokretom do prvog polufinala u seriji „500“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala