Đoković odustao od Majamija!

© AP Photo / Andy BrownbillNovak Đoković tokom finala Australijan opena 2021.
Novak Đoković tokom finala Australijan opena 2021. - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, putem društvenih mreža obavestio je javnost da neće učestvovati na predstojećem Mastersu u Majamiju.

„Ove godine se nažalost neću takmičiti na turniru u Majamiju. Vremena uz porodicu nikad nije dovoljno, pa sam zato odlučio da ovaj period budem sa njima jer mi predstoji puno turnira i putovanja sa značajnim restrikcijama. Radujem se ponovnom dolasku u Majami sledeće godine!“, objavio je Đoković.

Raduje što najbolji teniser sveta nije odustao zbog fizičkih problema, povrede trbušnog mišića koja ga je mučila u Australiji, već je samo produžio odmor.

Đoković je prethodni period proveo u Srbiji gde je dočekao istorijsku 311. nedelju na prvom mestu ATP liste.

Masters u Majamiju na programu je od 24. marta do 4. aprila, a kako Novak neće učestvovati na njemu, sledeći turnir na kom ćemo ga gledati je u Monte Karlu.

Ovaj Masters iz serije 1000 igra se od 11. do 18. aprila. Posle toga igraće u Beogradu, a onda u maju sledi Rolan Garos.

Na Otvorenom prvenstvu Francuske Đoković će pokušati da dođe do 19. Grend slem titule čime bi se približio Federeru i Nadalu koji imaju 20.

O Novakovom putu, uspesima, ali i o mnogim drugim stvarima za Sputnjik je pričao njegov otac Srđan, a opširnije ovaj intervju možete poslušati na linku ispod.

Andrej Rubljov je najveća žrtva „Federerovog sistema“

Rubljov zakazao ruski duel u polufinalu Dubaija

U Njujorku je bio glavni bez Đokovića, ali je slavu pretvorio u noćnu moru

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala