Bogdanovićev rekord sezone na „upoznavanju“ sa „srpskim jednorogom“ /video/

© AP Photo / John BazemoreBogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2021
Pratite nas
Bogdan Bogdanović zablistao je u punom sjaju u pobedi Atlante nad Oklahomom Tander, čije redove brani Aleksej Pokuševski - 116:93. Iskusni srpski bek, kojeg su Hoksi doveli iz Sakramenta predstavio se rafalnom paljbom mlađem kolegi, postavivši rekord sezone sa 23 poena uz šest skokova i tri asistencije za 30 minuta provedenih na parketu.

S druge strane, Aleksej Pokuševski ponovo je bio starter, odigrao je 27 minuta, ali je za to vreme uspeo da ubaci svega četiri poena uz šest skokova.

Bogdan Bogdanović odigrao je tek sedmu utakmicu od povrede kolena u januaru, a ona je bila veličanstvena. Srpski reprezentativac je uz Trej Janga bio najefikasniji akter meča, s obzirom na to da su obojica postigla po 23 poena.
Aleksej Pokuševski - Sputnik Srbija, 1920, 18.03.2021
Evropa nije bila mesto gde je mogao da poraste „srpski jednorog“

Bivši košarkaš Sakramenta, Fenerbahčea i Partizana šutirao je iz igre 9/14, 5/9 za tri poena, nije imao izgubljenu loptu.

U utakmici u kojoj je palo neformalno upoznavanje sa mlađim kolegom, koji je svetla budućnost Srbije - Aleksejom Pokuševskim, Bogdan je bio brutalan i podsetio je na stare dane, pre povrede, pokazavši svima zbog čega ga je Atlanta angažovala.

​S druge strane, raduje što je „srpski jednorog“ ponovo dobio priliku da počne meč, ali ne raduje njegov slab učinak, pogotovo se to odnosi na šut - 2/11 iz igre.

NBA REZULTATI

Vašington - Juta 131:122

Atlanta - Oklahoma 116:93

Njujork - Orlando 94:93

Finiks - Minesota 119:123

Portland - Nju Orleans 101:93

L.A. Lejkers - Šarlot 116:105

► Mlada košarkašica Partizana izvršila samoubistvo

► Tripl-dabl Jokića za manje od pola sata! /video/

► Čuveni NBA košarkaš ostao paralizovan nakon što ga je udario automobil

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala