Kako je jedan običan fudbaler zbunio ceo svet?

© Sputnik / Vitaliй Belousov / Uđi u bazu fotografijaKopačke
Kopačke  - Sputnik Srbija, 1920, 18.03.2021
Pratite nas
Svetska fudbalska javnost bila je u inicijalnom šoku kada se pojavila vest da je Aron Remzi potpisao ugovor za Aston Vilu.

Ipak, ne radi se o tridesetogodišnjem veznom igraču Juventusa i nekadašnjem asu Arsenala, već o novoj nadi engleskog fudbala koji za sada s pravom nosi ime i prezime iskusnog velškog fudbalera.

Osamnaestogodišnji Remzi potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor za Aston Vilu, nakon što je impresionirao selekciju iz Birmingema u kategoriji do 23 godine.

Remzi je sa pozicije centralnog veznog igrača postigao šest golova na 14 utakmica Premijer lige 2.

Zvezda fudbalske škole Aston Vile, nastavlja sa profesionalnim fudbalom u svom matičnom timu, uprkos interesovanju Ajaksa i Seltika.

Vođa mlađih kategorija kluba iz Birmingema, Mark Harison, rekao je da je oduševljen zbog toga što je Remzi potpisao svoj prvi profesionalni ugovor za Vilu, u kojoj je i počeo da se bavi fudbalom.

Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 16.03.2021
Mladi Srbin je ispisao istoriju, a za Sputnjik otkriva gde je završila „magična lopta“
„Aron je postao redovan član U23 ekipe, kao i neko ko je vodio Englesku u mlađim kategorijama. Takođe, odnedavno je počeo redovno da trenira sa prvim timom“, rekao je Harison.

„To je velika nagrada i priznanje za sav njegov naporan rad tokom prethodnih godina, takođe i poseban dan za njegovu porodicu i mnoštvo osoblja naše škole koji su tokom godina fantastično podržavali Arona“, dodao je on zaključujući da se raduje što će imati priliku da posmatra napredak Remzija u narednih nekoliko godina.

Građani i Kraljevi se „prošetali“ do četvrtfinala Lige šampiona /video/

Šokantna izjava legendarnog fudbalera: Zauvek ću biti alkoholičar

Zlatan vraća „jutro“ u Švedsku

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala