Srbi raspucani u Seriji A, otpisani reprezentativac doneo pobedu premijerligašu /video/

© AP Photo / Massimo PaoloneSrpski fudbaler Filip Đuričić proslavlja gol protiv Verone
Srpski fudbaler Filip Đuričić proslavlja gol protiv Verone - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2021
Pratite nas
Filip Đuričić i Darko Lazović, fudbaleri Sasuola i Verona, postigli su po gol na utakmici istoimenih ekipa u 27. kolu Serije A, dok je Luka Milivojević bio strelac jedinog gola u meču Kristal Palasa i Vest Bromvič Albiona.

Sasuolo, domaćin ovog susreta, slavio je sa 3:2, a srpski fudbaleri bili su jedni od najboljih igrača na terenu.

Ekipa iz Ređo Emilije do prednosti je već došla u četvrtom minutu preko Lokatelija, međutim, istu nije uspela da održi do poluvremena pošto je Darko Lazović u 43. poravnao rezultat.

Reprezentativac Srbije školski je primio loptu, smirio je i udarcem u bliži ugao savladao golmana Sasuola.

Verona je stigla do izjednačenja, ali već na startu drugog poluvremena ponovo se našla u zaostatku. Đuričić je iskoristio grešku odbrane i udarcem iz kaznenog prostora zatresao je mrežu protivnika.

Do kraja utakmice viđeno je još uzbuđenja. Verona je u 60. minutu stigla do izjednačenja, ali je gol poništen, Berardi je u 65. zapretio i umalo doneo dva gola prednosti Sasuolu, a konačno u 79. viđen je novi gol.

Ponovo su gosti uspeli da izjednače, ovoga puta strelac je bio Federiko Dimarko koji je, posle centaršuta Darka Lazovića, poslao nezaustavljiv šut, te golman nije imao nikakve šanse.

Činilo se da će Verona izvući bod, međutim, samo nekoliko minuta kasnije domaći fudbaleri ponovo su došli do prednosti. Posle velike gužve u kaznenom prostoru, lopta je stigla do Traorea koji je nekako kroz veliki broj igrača pogodio za 3:2.

Ispostaviće se da je ovo i poslednji gol na utakmici, te je Sasuolo upisao desetu pobedu i sada ima bod više od Verone na tabeli Serije A.

Podsećamo, od srpskih fudbalera u petak je strelac bio Sergej Milinković-Savić koji je pogodio u pobedi Lacija protiv Krotonea.

Plasman obezedio SofaScore LiveScore

U duelu Kristal Palasa i Vest Bromvič Albiona slavila je domaća ekipa minimalnim rezultatom – 1:0.

Jedini gol na utakmici postigao je otpisani reprezentativac Srbije – Luka Milivojević. Vezni srpski igrač u 37. minutu realizovao je penal i, ispostaviće se, postavio konačan rezultat.

Milivojević nije dobio poziv Dragana Piksija Stojkovića za utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, te je zbog toga, ali i incidenata iz prošlosti, odlučio da se povuče iz reprezentacije.

„Ludi Čolo“ nadmašio „kornjaču“ i Antića

Srbin je ušao u igru i doneo preokret – na drugom kraju sveta /video/

„Oni priznaju Kosovo kao nezavisnu državu, sigurno su pripretili Špancima“ /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala