Najveća sramota najpoznatije košarkaške hale na svetu /video/

© REUTERS / Brad PennerPatrik Juing
Patrik Juing - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2021
Pratite nas
U NBA ligi nema ljubavi, sve se svodi na biznis, reklamu i novac, ali su legende, bar donedavno, uživale poštovanje zbog svega što su učinile za promociju najbolje košarkaške lige na svetu. Među takvima, nažalost, više nije Patrik Juing.

Legendarni centar, jedan od najboljih ikada, čovek koji je rekorder slavnih Njujork Niksa u gotovo svim statističkim kategorijama doživeo je veliku neprijatnost u Medison Skver Gardenu, najpoznatijoj košarkaškoj hali na svetu.

Greg Popovič - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2021
Šta to sprema „ludi Srbin“?

Juing, sadašnji trener jedne univerzitetske ekipe, nije mogao da pristupi hali u kojoj je kao košarkaš proveo 15 godina, odlukom obezbeđenja.

„Mislio sam da je ovo moj dom, osećam se užasno jer sam zaustavljen, ispitivan, da je traženo da pokažem isprave. Svi u ovoj hali bi trebalo da znaju ko sam ja, dođavola, da moje ime i moj broj stoje na dresu pod svodovima ove dvorane“, naveo je besni Juing.

On je istakao da je morao da pozove vlasnika Niksa, Džejmsa Dolana, kako bi raspravio stvari, posle čega se oglasio i klub.

„Dolan i Juing su dugogodišnji prijatelji i sve je u redu. Svi znamo šta Patrik znači za Njujork i Medison Skver Garden“, navedeno je u saopštenju.

Bez obzira na to, prosto je neverovatno da je Juing doživeo takvu sramotu na mestu koje je proslavio svojim briljantnim partijama, ali – u današnjem vremenu ništa ne bi trebalo da čudi.

​► Američki košarkaš na stubu srama zbog psovanja Jevreja

► Šta to sprema „ludi Srbin“?

► Pokuševski trojkom slomio Dalas u meču koji će pamtiti čitav život /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala