Mesi i Ronaldo - doviđenja!

© AFP 2023 / Josep LagoLionel Mesi i Kristijano Ronaldo
Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 11.03.2021
Pratite nas
Vreme je da moderni fudbal okrene neki novi list! Eliminacija Barselone od Pari Sen Žermena i Juventusa od Porta obeležila je jedno poglavlje, jer prvi put od sezone 2004/05 u četvrfinalu Lige šampiona neće biti Lea Mesija i Kristijana Ronalda.

Debakl Barselone od Pari Sen Žermena (1:4) u prvom susretu na Kamp Nouu jasno je ukazao da su Katalonci nokautirani i pred ispadanjem, ali je malo ko pomislio da Juventus posle poraza rezultatom 2:1 na stadionu Dragao neće uspeti da nadoknadi zaostatak u Torinu.

Ipak, žilavi tim u kojem je na pozajmici Marko Grujić, uspeo je da iznenadi „staru damu“ i izbori plasman među osam najboljih na Starom kontinentu. I tada je ispisano novo poglavlje u savremenom fudbalu, jer su prvi put posle 16 godina dvojica najboljih igrača današnjice Mesi i Ronaldo ostali bez plasmana u četvrtfinale.

​Istina, kada se to poslednji put dogodilo 2005. godine, Mesi je imao tek 18, a Ronaldo 20 godina, pa nisu još bili toliko uticajni na igru svojih timova, ali su iz godine u godine podizali lestvicu i izrastali u ono što su danas. 

Sada je došlo neko novo vreme, vreme u kojem su Argentinac i Portugalac u padu forme jer vreme čini svoje, a dolaze „neki novi klinci“, poput Erlinga Brauta Halanda i Kilijana Mbapea, koji su očigledno predodređeni da otmu slavu Mesiju i Ronaldu i krenu njihovim putem ka zvezdama.

► Priština isterala svoje – Španija dozvolila isticanje himne i zastave tzv. Kosova

► Barsa i Mesi na kolenima, Liveprul „počistio“ Nemce /video/

► Nekada najveći talenat svetskog fudbala ide u zatvor zbog silovanja Albanke 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala