Srpski „zlatni orlić" je odglumio za Oskara i navukao bes navijača /video/

© REUTERS / MASSIMO PINCAMarko Grujić
Marko Grujić - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2021
Pratite nas
Srpski reprezentativac Marko Grujić našao se u centru pažnje, ali i na udaru navijača Juventusa zbog, prema njihovom mišljenju, maestralne glume u finišu dvoboja osmine finala Lige šampiona.

Detalj kako Srbin leži na travi ko pokošen i gleda kroz prste šta se dešava praktično je gluma za Oskara. 

Naime, Marko Grujić je s Portom, uprkos porazu u revanšu rezultatom 3:2, uspeo da izbaci „staru damu" usred Torina, a srpski vezista je iskusno „krao" vreme posle faula koji je nad njim skrivio Adrijen Rabio.

Portugalski „zmajevi" su posle velike drame uspeli da se domognu plasmana u četvrtfinale Lige šampiona zbog gola u gostima u produžetku, a u samom finišu, tačnije u 119. minutu dogodio se faul nad nekadašnjim vezistom Crvene zvezde.

​Grujić je probio po desnoj strani i stuštio se ka kaznenom prostoru, ali ga je pre ulaska u isti posle remplovanja na zemlju oborio Adrijen Rabio. Iskusni arbitar Bjorn Kujpers momentalno je pokazao da je kontakt bio prejak i da je u pitanju očigledan faul, ali je navijačima Juventusa zasmetalo što je Srbin pao ko pokošen i što se držao se za lice.

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 09.03.2021
Grujić i Porto posle velike drame eliminisali Juventus iz Lige šampiona!
Naknadni i usporeni snimak pokazao je da Grujić nije dobio udarac u lice, već je Rabio stavio ruku na njegove grudi. Srpskog reprezentativca je odalo i to što je kroz prste, koje je držao preko lica, virio i gledao šta se dešava oko njega, dok je iskusno krao vreme, kao što bi većina fudbalera uradila u njegovoj situaciji.

Jednostavno, cilj opravdava sredstva, a Grujić je našao način da pomogne svom timu da što brže i lakše prebrodi još koji minut pakla u Torinu na Alijanc areni. 

Naravno, to je naišlo na bes i žestoku osudu navijača Juventusa, koji su bili rezignirani zbog šokantne eliminacije tima koji je projektovan da osvoji Ligu šampiona, ali ko gubi ima pravo da se ljuti...

► Besne u Prištini: Španija ih ne tretira kao državu - reprezentacija bez himne i zastave

► Čudo iz Norveške odvelo Dortmund u četvrtfinale Lige šampiona /video/

► Ovako nije ni Maradona, Rus srušio šampiona u završnici za infarkt /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala