Novak: Velika imena će doći u Beograd

© Sputnik / Dejan SimićAdrija tur u Beogradu
Adrija tur u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 09.03.2021
Pratite nas
Novak Đoković je u intervjuu za Radio-televiziju Srbije govorio o Srbija openu, turniru iz Serije 250 koji se posle devetogodišnje pauze vraća na ATP kalendar.

Srbija open će ove godine biti igran na terenima na Dorćolu od 19. aprila, a jedan od učesnika biće i prvi reket planete.

„Nakon skoro deset godina ćemo imati ponovo turnir u toj kategoriji 250. Nadam se da neke stvari mogu do tada da se smire, da ljudi mogu da uživaju gledajući vrhunske tenisere“, rekao je Đoković tokom gostovanja na RTS-u.

Podsetimo, Novak je prošle godine organizovao egzibicioni turnir pod nazivom Adrija tur, gde su se okupili neki od najvećih tenisera planete, kao što su Saša Zverev, Dominik Tim i Grigor Dimitrov.

Ulozi će sada biti mnogo veći, ali Novak najavljuje novi dolazak svetskih zvezda u Beograd.

Đoković se zahvljuje navijačima što su došli da proslave sa njim rekordnu 311. nedelju na ATP listi - Sputnik Srbija, 1920, 08.03.2021
Novak se obratio na proslavi u Beogradu: Kidam živce i vama i sebi, ali tako je slađe /video/

„Imamo velika imena... Još ne smem da ih otkrivam. Nadam se dobrom tenisu, lepom vremenu i publici na tribinama“, dodao je srpski teniser.

Srbija open se igrao od 2009. do 2012. godine, a Đoković je osvojio dve titule. Pored njega šampionske trofeje podizali su i Amerikanac Sem Kveri i Italijan Andreas Sepi.

Direktor ovogodišnjeg izdanja turnira – koji će se, postoji nada, igrati i narednih sezona – biće Novakov brat Đorđe, a o tome je u intervjuu za Sputnjik govorio njihov otac Srđan.

Đoković za Sputnjik: Novaku sam rekao da ostavi tenis, bilo je strašno traumatično

Srđan najavio, navijači podržali – vatromet i fešta za Novaka! /foto, video/

„Zlatno dete iz siromašne, ratovima osakaćene Srbije popelo se i ostalo na vrhu Mont Everesta“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala